DREE, szczerze poszukaj sobie już w kolorzę .Ja Np. miałem tez COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) . na Alledrogo kupiłem idealną maskę w kolorze za 240 zł . a malowanie plus maska bo mam nadzieje że nie chcesz tego szpachlować ???
bardzo zly pomysl z tym rostem, poszukaj firmy co wyciagaja wgniecenia bez malowania sam znam taka firme w zabrzu co do kosztow musialbys pojechac na wycene ale co org to org i malowac nie trzeba
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
to ile jest zdjec to ja decyduje,galeria z czasem bedzie poprawiana i wiecej zdjec bedzie zalaczanych a i troszke grzeczniej...
Weż przestań jak mam Ci to grzeczniej napisać ? Wiadomo ze to Twoja galeria jak i autko ale tez jako wieloletni klubowicz mógłbyś się bardziej postarać a nie tylko 2 zdjęcia na krzyż i w dodatku chyba z ogłoszenia sprzedającego. Zobacz nowo zarejestrowanych użytkowników jakie maja galerie.
Żeby było grzeczniej to Ja jak i reszta uzytkówników
Gremlin pisze:czekam na jakieś lepsze foto
Gabrielo pisze:No z tymi zdjęciami, to się postarałeś
SZAJBUS, nie badz taki do przodu. Wchodzisz na forum raz na ruski rok i po wszystkich jezdzisz ze zdjęc nie dodają albo cos Wyluzuj troche, DREE bedzie chcial to doda zdjęcia