Czlowiek pisze:dzisiaj nie zbyt udanej Aury wiec proponuje spotkac sie w sosnowcu na parkingu podziemnym centrum handlowego plaza na -2 pozimie tam sa dogodniejsze warunki przynajmniej nie bedzie tak wialo i padalo z braku chetnych spotkamy sie standardowo na molo ale podejrzewam ze nie bedzie to zbyt dlugie posiedzenie pisac posty i malowac sms-y
Też już właśnie o tym myślałem i z nie którymi już rozmawiałem.Doszliśmy do wniosku że to dobry pomysł i na dzisiejszym spocie to poruszymy z tymi co będą.Na okres letni wrócimy do starej miejscówki na "Piekle".Puki co dzisiaj widzimy się na Pogori III koło molo
Szczególne podziękowania należą się naszemu Wspaniałemu MASTERSOWI !! Dziekujemy za schron Przeciwpancerny :*:* Było śmiechu hehe do środy!! już sie nie mogę doczekać
Też dziękuję wszystkim za miłą atmosferę Masters dzięki za lokal Do zobaczenia w środę o 18.00 C.CH.PLAZA parking -2 (Sosnowiec) Nie będzie nam padało na głowę i wiało wiatrem w twarz
Garfild pisze:Dzieki Wszystkim za wczorajsze spotkanie przy was czuje sie jak w rodzinie jestescie wspaniali Do zobaczenia w Środe pod Plazą
Należałeś kiedyś do jakieś sekty ;> A może dalej należysz i werbujesz nowych członków ;>. Czy poprostu chcesz uśpić moją czujność aby zobaczyć mnie nago pod prysznicem ;> ?
Oczywiście żartuje chyba że zapłacisz to sie pomyśli nad tym prysznicem
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow