SPOTKANIE KLUBÓW ŚLˇSKICH?

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

gwarus w suszcu ale nie wiem czy by sie tam tyle aut zmiescilo :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

auschan raciborz mysle ze tam by bylo dobre miejsce i chyba najlepsze albo w zorach auschan.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Na gwarusiu pewnie sie zmiesci tyle aut :)
Kamil co do miejsca to obojetne. Co zaproponujecie to bedzie dobre pod warunkiem ze bedzie miejsce :) hehe
Data mysle ze 21 pa
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

no to chyba lepiej gwarus a nie parkingi bo tam moze byc problem z niebieskimi jak co a na gwarusiu spokouj :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

w zorach bylo by revelation tam jest BIG parking a wieczorem to pusty wiec tam by szlo smialo zrobic albo Wodzislam kolo Alberta ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

to juz wole ten gwarus niz pod jakims supermarketem stac. Ciezko bedzie bo pora tez juz pozna. 20 pazdziernika trzeba jechac na Miedzna :D Wiadomo dlaczego :D:D W wodzislawiu trzeba zalatwiac z policja bo podjechali do nas ostatnio i mieli male problemy do nas. Moze ten Kamien byc. Napewno wejdzie te 80 aut.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

mysle ze ten auchan moglby byc :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no to ja sie nie pisze za organizowanie tego :P Bede przecietnym klubowiczem z BTS-u ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

ja tez nic nie robie !!! po ostatnim albercie mam dosyc na jakis czas
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Kazdy klub musi dac po 3-4 osoby do organizacji...
A 20 wiadomo co jest :D Damy rade :) :D
Kriso

SPOTKANIE KLUBoW sL

Post autor: Kriso »

Siema :) Co do zor auchan nieda rady wiem cos o tym bo pracuje tam w ochronie i niema mowy na takie cos zaraz miski przyjada oddpada ten pomysl a Gwarus to jest dobry pomysl:)<====Swietne miejsce:)
adamwsb

a kto pisal o zorach?
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

mi tam obojetne gdzie :P i tak nie wiem czy bede :/ bo auto mam rozebrane i klopotow z tym co nie miara... (szczerze mowiac to juz mam dosc BMW)... :( :cry:
Obrazek
adamwsb

heheh i kto to mowi :D co do miejsca to ten gwarus jest OK ale ja tam bede tylko stac bo szkoda mi opon
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

sami ustalcie miedzy soba gdzie jest 3,4, duze parkingi gdzie moglo by to BYC! i tez ok 3,4 daty - spot by mial byc za ok 2,3,4 tyg. - jak dojdzie do porozumienia to napiszcie to co ustaliliscie na forum STK - ktos z waszych - wladza? prezes? obojetnie. na stk kazdy klub ze slaska przedstawi swoje parkingi, swoje daty za ok tydzien. i tam wybierzemy DATE I MIEJSCE i pasuje. pamietajcie - ok 80 aut ma wejsc na parking. pozdrowka k64
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
Zablokowany