SPOTKANIE KLUBÓW ŚLˇSKICH?

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Kriso

SPOTKANIE KLUBoW sL

Post autor: Kriso »

Kurw... bedziemy wygladali szmiesznie na tym spocie Bez Flagi!! kiedy kurw... bedzie ta strona ile mozna kurw.. strone robic japierdo.... i mnie to wkurw....Niewstyd nam tam jechac tak szczerze Stk np Wjedzie na gwarusia ekipa z flagami itd a my czym mozemy sie pokazac to ze mamy BMW nic wiecej taka prawda jest:( sorki za to OT Nieobrazac mi sie tu:P
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No ja mysle ze flaga bedzie zrobiona do tego czasu wkoncu strona juz jest (adres) w budowie... Ale adres mamy to mozna zrobic chociaz jedna flage :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

jak dla mnie data to 13 lub 14 pazdziernika na Gwarusiu albo w Kamieniu. Godzina 14.00
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Jak dla mnie 21 pa
1bizkit

Post autor: 1bizkit »

Gwarus albo Kamien od strony Crazy Teamu jest ok ;-)
Kriso

SPOTKANIE KLUBoW sL

Post autor: Kriso »

za co dostalem ostrzezenie jak ani rtazu niep[rzeklnolem tylko skroty sa to jest niefer:/
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

hyhy no ze stronka to jest przegiecie, hmmm gwarus jest spoko ale juz powoli nudzi mi sie to miejsce
e30fast

Post autor: e30fast »

jak dla mnie gwarus jest ok moze byc wodzislaw ale pod zadnym sklepem nie bede stal ....
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Re: SPOTKANIE KLUBoW sL

wszyscy narzekac potrafia ale sami dupy ruszyc nie umia. Cieszcie sie ze za darmo macie stronke i nic nie musicie robic. Kriso miales nam zalatwic stronke w czerwcu....
Kriso pisze:za co dostalem ostrzezenie jak ani rtazu niep[rzeklnolem tylko skroty sa to jest niefer:/
pkt 4 regulaminu.
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

co do stronki to mozna na bazie php nuke cos w 1 dzien zrobic i to calkiem niezle jest :) wystarczy tylko serwer z obsluga baz danych ale to juz nie w tym watku :) naprawde w Rybniku i okolicach jest tylko gwarus czy marketowe parkingi??jest jeszcze parking obok elektrowni ale tam to spokoju nie bedzie, szkoda ze nie ma innych miejsc
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

no gwarus wydaje mi sie dobrym miejscem daleko od drogi domow
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

Gwarus hmmm :wink: gdzie to jest? :roll: dla mnie gwarus to tylko w rydach ;) stary poczciwy gwarek buheheheheeeee
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jak juz pisalem ze mi to obojetne bo i tak sie chyba nie wyrobie :P a 16.10 i 18.10 odpadam bo mam dentyste :P
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

A kiedy niby mialoby byc ten zlot?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

no trzeba ustalic
Zablokowany