[E30] Wąska ze stodoły
Dźgun, szkoda że nie odp na pw. Znam to auto bo kiedyś sam je oglądałem w tej "stodole"..... miało to być 2.5 ale sprzedający się pomylił i było 2.0 nie palone 2 lata i zakurzone tak że głowa bolała. A gdy powiedział cenę to się nie opłacało ciekawe za ile Ty kupiłeś (ja tam byłem parę lat temu) Fajne dodatki to ? webasto, podłokietnik ? coś jeszcze?
blachę tam brało poobijana zleksza....według mje żadnych konkretów. Wolałbym podleczyć i włozyć wspomniany wyżej motor....bo jak chcesz klasyka to dużo pracy cię czeka i jeszcze większy miech kasy bo części do tego auta juz do tanich nie należą a dostępność to nast sprawa
blachę tam brało poobijana zleksza....według mje żadnych konkretów. Wolałbym podleczyć i włozyć wspomniany wyżej motor....bo jak chcesz klasyka to dużo pracy cię czeka i jeszcze większy miech kasy bo części do tego auta juz do tanich nie należą a dostępność to nast sprawa
Mały update
Żeby nie było że nic się nie dzieje parę zdjęć
zmienione felgi
nowe radyjko
znaczek już czeka na założenie zawsze zapomne :mad2:
nie wiem czy nie założyc innej...
wreszcie sciągnięte pokrowce
piękny podłokietnik pasujący do wnętrza haha
tylni zderzak ujrzał światło dzienne :tan:
uchylne szyby
pierwsze przymiarki
i mam jeszcze takie pytanie odnośnie klinu szyby?
czego dokładnie szukać by powrócić do chromu w tej listwie?
Pozdrawiam
Żeby nie było że nic się nie dzieje parę zdjęć
zmienione felgi
nowe radyjko
znaczek już czeka na założenie zawsze zapomne :mad2:
nie wiem czy nie założyc innej...
wreszcie sciągnięte pokrowce
piękny podłokietnik pasujący do wnętrza haha
tylni zderzak ujrzał światło dzienne :tan:
uchylne szyby
pierwsze przymiarki
i mam jeszcze takie pytanie odnośnie klinu szyby?
Pozdrawiam
Get Rich Or Die Trying.
- kupic nowa,
robisz klasyka to radyjko chyba na klasyka nie wyglada, ten podlokietnik org? wyglada strasznie, kolo jak chcesz zostawic to musialo by poleciec w poler cale, takie moje zdanie ale ogolnie ladnie wyglada
- kupic nowa,
robisz klasyka to radyjko chyba na klasyka nie wyglada, ten podlokietnik org? wyglada strasznie, kolo jak chcesz zostawic to musialo by poleciec w poler cale, takie moje zdanie ale ogolnie ladnie wyglada
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Widywałem już Twoje auto niejednokrotnie już bo stajesz z tego co wiem na 26 marca tak?
Przykuwa oko i bardzo ładnie się prezentuje.
Przykuwa oko i bardzo ładnie się prezentuje.
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
PINIU, Ma 100 % racjiPINIU pisze:czego dokładnie szukać by powrócić do chromu w tej listwie?
- kupic nowa,
Poza tym z tego co widzę po foto fajna wąska w klasycznym stylu nie lepiej zainwestować np w obszycie siedzeń bo nie gniewaj się ale dość słabo wygląda ten środek zamiast pakować tam te M Techy
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle