9J et35 na tył to jest max , żeby nie obcierało i żeby nie robić betonu...M E R O pisze:To jeszcze sie mozna dystansem poratowac
[E46] (e46) 320d by michalk9017.
mówisz chyba o Coupe byłym MERO , a w coupe sa minimalnie wieksze nadkola dlatego idzie troche wiecej zmiescic niż w sedanie i touringuM E R O pisze:Ja mialem zimowki 18x9 z et24 i 225/40 , bez rolowania nic nie tarlo wiec spokojnie mozna przy tej oponie dyche zmiescicPRIMO pisze:9J et35 na tył to jest max , żeby nie obcierało i żeby nie robić betonu...M E R O pisze:To jeszcze sie mozna dystansem poratowac
NO SPEED NO FUN
Sloneczka w 19 maja identyczne parametry , wlezie jak popiescisz . Tylko z opona bedziesz musial zaszalec 235 bedzie ciezko , 225/35 bedzie jakis zapas , ale i tak bedziesz musial pol zderzaka z tylu wyciac i jego mocowanie .PRIMO pisze:albo beton albo rolowanko ile Tomek ? 17cali ? 18 ? 19?Tomek pisze:Ja tam planuję 9 i 10J Et 20... Zobaczymy czy uda się upchnąć
Z tym coupe to nie mam pojecia jak to z nadkolami wyglada , ale teraz mam w turasie 8,5 z et 0 na to 205 i zrolowane nadkola.
Najgorszy jest ten zderzak z tylu w e36 jest ten sam problem.
Damy rade ehehe...M E R O pisze:Sloneczka w 19 maja identyczne parametry , wlezie jak popiescisz . Tylko z opona bedziesz musial zaszalec 235 bedzie ciezko , 225/35 bedzie jakis zapas , ale i tak bedziesz musial pol zderzaka z tylu wyciac i jego mocowanie .PRIMO pisze:albo beton albo rolowanko ile Tomek ? 17cali ? 18 ? 19?Tomek pisze:Ja tam planuję 9 i 10J Et 20... Zobaczymy czy uda się upchnąć
Z tym coupe to nie mam pojecia jak to z nadkolami wyglada , ale teraz mam w turasie 8,5 z et 0 na to 205 i zrolowane nadkola.
Jakoś pokombinuje i to upchne hehe
No nie watpie . Czekam na pierwsze szoty . Jak cos podeslij na pw co tam planujesz chetnie sie ponakrecamTomek pisze:Damy rade ehehe...M E R O pisze:Sloneczka w 19 maja identyczne parametry , wlezie jak popiescisz . Tylko z opona bedziesz musial zaszalec 235 bedzie ciezko , 225/35 bedzie jakis zapas , ale i tak bedziesz musial pol zderzaka z tylu wyciac i jego mocowanie .PRIMO pisze: albo beton albo rolowanko ile Tomek ? 17cali ? 18 ? 19?
Jakoś pokombinuje i to upchne hehe
już... Kto wymyślił, ten wymyślił...GERMAN pisze:Zdjęcia nie oddają efektu w realu i to w 100%-tach w ciemnym środku ten kolor moim zdaniem ładnie to sobie wymyśliłeś mody na duży +
Mi sie podoba, GERMAN zrobil kolejny raz kawał dobrej roboty... Musze zlukać na żywo,ale juz po zdjeciach widać że jest dobrze i gałeczka też ładnie pasuje
NO SPEED NO FUN