szczerze jest warte tej ceny ? hmm teraz pytanie czy mamy podobne oczekiwania bo serio wiem jak powinno grac dobrze dlatego 85% car audio mnie nie rusza jakies sprzety z media bez obrazy ale zle maja podobierane mysla ze bas to wszytsko
Antek dobrze Ci mówi, kup jeden dobry 30cm, nie dość ze niezła rzeźba jest przy skrzyni 2x30 (wiem bo miałem, inaczej niż przez rozłożone siedzenia i wyciągniętą kanapę nie wchodziła) to jeszcze miejsca w bagażniku zero!. teraz mam na prawde wysokiej klasy wzmaka + małą skrzynkę 30cm i gra całkiem przywozicie, najwięcej ma tutaj wzmacniacz do swojej roli, dobry wzmak + dobra jednostka sterującą nawet na słabszej klasy głośniku dobrze zagra
ja w E39 mam jeden glosnik 30 plus wzmacniacz 700W przy 4 ohm i w zupelnosci wystarcza ( skrzynia zamknieta )
jezeli 30 bedzie CI malo to zrobisz skrzynie z BR i zyskasz pare dB
najpierw kup glosnik ( z dobrymi parametrami - sprawdzonej firmy - z duza skutecznsocia i wychyleniem membrany ) - potem jego moc w RMS robisz x1.5 i masz moc wzmacniacza ktory jest Ci potrzebny
Antek pisze:
Zgadzam się, ale kolega już u siebie miał 2x Kicker 30 cm (w jednej skrzyni) .
Więc coś tam się zna .
male sprostowanie 2x38cm KICKER znam sie jak sie znam hehe ale antek bankowo zna sie lepiej i to hmm raczej on bd wybierac co kupie tak jak mowi wbil mi wczoraj klina i jednak padnie na cos wiekszego Pozdrawiam