Zderzak E46
- sikorka15
- Zaawansowany forumowicz
Zderzak E46
Siemeczka wszystkim
Przymierzam sie na lato do zakupu zderzaka przedniego (póki co bo potem napewno bedzie tylni ale nie wiem jak z progami). I moja myśl była jasna dopóki sie nie zagłebiłem w ten temat xD
Taki zderzak mi sie podoba najbardziej. M-pak z dokładk.
Szukając też innych alternatyw znalazłem takie zderzaki te sa od M3 ???
I wogole znalazlem dokładki do przed lifta ale to mi zalatuje troche tandeta?
Ogólnie chciałbym zebyście mi doradzili który będzie sie najlepiej prezentował i napiszcie czy lepiej kupic oryginał do malowania czy juz pomalowany albo czy podroby tez sa wporzadku czy na nie lepiej wogole nie patrzec? (Mam nadzieje ze mi sie oznaczenia m-paka czy m3 zderzaka nie pomylilo bo szczerze nie dokonca wiem czy one od tego sa )
A i czy jest duza roznica sedan,coupe touring czy one pasuja do siebie?
Elo
Przymierzam sie na lato do zakupu zderzaka przedniego (póki co bo potem napewno bedzie tylni ale nie wiem jak z progami). I moja myśl była jasna dopóki sie nie zagłebiłem w ten temat xD
Taki zderzak mi sie podoba najbardziej. M-pak z dokładk.
Szukając też innych alternatyw znalazłem takie zderzaki te sa od M3 ???
I wogole znalazlem dokładki do przed lifta ale to mi zalatuje troche tandeta?
Ogólnie chciałbym zebyście mi doradzili który będzie sie najlepiej prezentował i napiszcie czy lepiej kupic oryginał do malowania czy juz pomalowany albo czy podroby tez sa wporzadku czy na nie lepiej wogole nie patrzec? (Mam nadzieje ze mi sie oznaczenia m-paka czy m3 zderzaka nie pomylilo bo szczerze nie dokonca wiem czy one od tego sa )
A i czy jest duza roznica sedan,coupe touring czy one pasuja do siebie?
Elo
-
- Kontakt:
Przede wszystkim na laminaty nawet nie patrz jak już to tylko ori. zderzak nr 2 o który pytasz to o ine sie nie myle z pakietu CSL mi osobiście bardziej się podoba od M ale to już po całości trzeba iść w tym kierunku. jeżeli chodzi o dokładki to ta pierwsza srebrna mi akurt nawet się podoba jest delikatna stonowana i chyba nie zalatuje wiochą (za to ta 2 jak najbardziej) Pozdro
[/
CSL'a nie znajdziesz w org a jak będzie to kilka razy droższy niż M pakietowy
Po drugie zderzak z M3 i CSL M3 jest szerszy niż sedan więc trzeba rzeźbić żeby się zmieścił...
M pakietowy zderzak wygląda super z dokładką i takowy też posiadam Dokładka czeka na malowanie... Ale z moją glebą będzie tylko okazjonalnie zakładana bo szkoda jej na kilka godzin tylko hehe
Po drugie zderzak z M3 i CSL M3 jest szerszy niż sedan więc trzeba rzeźbić żeby się zmieścił...
M pakietowy zderzak wygląda super z dokładką i takowy też posiadam Dokładka czeka na malowanie... Ale z moją glebą będzie tylko okazjonalnie zakładana bo szkoda jej na kilka godzin tylko hehe
-
- Kontakt:
Ty, sikorka15 ale cudujesz...sikorka15 pisze:Tomek ja sie chyba bede musial do was do rybnika na spota wybrac ^^
Ogolnie to zastanawialem sie nad gwintem ale jakbym zalozyl ten zderzak z dokladka i na sprezynach wyciol po 1 zwoju to mysliscie ze powinno byc ok?
Czy moze zamiast wycinac kupic jakies inne sprezynki? (byle nie za drogo )
Zbieraj hajs Zawieszenie mam na sprzedaż, ori M technic (-20mm od serii), zderzaki z M Pakietu mam na sprzedaż, koła też chcesz Zrobisz większy deal i się dogadamy co do ceny Hehe
Sikorek, jak już to M-pakiet
Do sedana i touringa są z listwą, do coupe bez.
Proponuję zwykły z ABS'u zamiennik za 600zł
A potrzebne rzeczy do niego to:
wloty na tarcze m-pakiet + ramki do ich mocowania - sedan
halogeny m-pakiet (e39 lub e46)
ramki do halogenów m-pakietowych
kierownica powietrza m-pakiet - sedan
Wszystko pasuje bez żadnych przeróbek.
Jak sprawdzisz na allegro ceny gratów, które podałem
to się zastanów czy nadal chcesz
Do sedana i touringa są z listwą, do coupe bez.
Proponuję zwykły z ABS'u zamiennik za 600zł
A potrzebne rzeczy do niego to:
wloty na tarcze m-pakiet + ramki do ich mocowania - sedan
halogeny m-pakiet (e39 lub e46)
ramki do halogenów m-pakietowych
kierownica powietrza m-pakiet - sedan
Wszystko pasuje bez żadnych przeróbek.
Jak sprawdzisz na allegro ceny gratów, które podałem
to się zastanów czy nadal chcesz
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)