kto jest za pasami za te slowa ?gamek2 pisze:A wiec i ja dzis obudzilem ze snu moje padlo
[E36] 330i Cabrio by gamek2
Ja!Kebab 325 pisze:kto jest za pasami za te slowa ?gamek2 pisze:A wiec i ja dzis obudzilem ze snu moje padlo
Gamek jak tam sztandarowa maszyna? Daj coś nowego bo brakuje mi widoku twego cabrio
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ostatnio zmieniony 2013-03-12, 18:19 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.
A wiec dzis odebralem auto od mechanika ktory przetrzepal auto jak tylko sie dalo i praktycznie nie bylo sie do czego przyczepic co mnie bardzo cieszy
z rzeczy ktore wymienilem to
- olej VALVOLINE 10w60
-filtr oleju
-dla pewnosci wymienilem termostat po mimo tego ze przy swapie byl nowy
-2 tloczki hamulcowe (byly wymieniane przy swapie ale jeden sie pocil wiec wymienilem oba)
-zestaw naprawczy 2szt.
-odpowietrzniki hamulcowe 2szt.
-plyn hamulcowy DOT4
-plyn chlodniczy
-filtr kabinowy
do tego wszystkiego doszlo jeszcze sprawdzenie cisnienia na listwie
sprawdzenie skrzyni,walu,zawieszenie i masa innych rzaeczy
poza tymi rzeczami wszystko jest dobre!
dzis udalo mi sie wyczyscic dach jutro biore sie za impregnacje i chce tez wyczyscic i zaimpregnowac cale wnetrze
foto nowego zderzaka i dokladki
przepolerowalem tez felgi
jedyne co to musze na przyszla zime rozkrecic felgi i pomalowac rotory bo w tym roku z braku czasu nie dalem rady
z rzeczy ktore wymienilem to
- olej VALVOLINE 10w60
-filtr oleju
-dla pewnosci wymienilem termostat po mimo tego ze przy swapie byl nowy
-2 tloczki hamulcowe (byly wymieniane przy swapie ale jeden sie pocil wiec wymienilem oba)
-zestaw naprawczy 2szt.
-odpowietrzniki hamulcowe 2szt.
-plyn hamulcowy DOT4
-plyn chlodniczy
-filtr kabinowy
do tego wszystkiego doszlo jeszcze sprawdzenie cisnienia na listwie
sprawdzenie skrzyni,walu,zawieszenie i masa innych rzaeczy
poza tymi rzeczami wszystko jest dobre!
dzis udalo mi sie wyczyscic dach jutro biore sie za impregnacje i chce tez wyczyscic i zaimpregnowac cale wnetrze
foto nowego zderzaka i dokladki
przepolerowalem tez felgi
jedyne co to musze na przyszla zime rozkrecic felgi i pomalowac rotory bo w tym roku z braku czasu nie dalem rady
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
sory ale teraz dopiero zauwazylem twoje pytanieGabrielo pisze:A możesz mi napisać u jakiego? Może być na PW, bo jeżeli Twoje stoi u mechanika, to chyba można czlowiekowi zaufać...gamek2 pisze: aktualnie auto stoi u miechanika
auto oddaje tylko i wylacznie to AUTO SERWICE BOSCH Hiltawski do Nedzy oddaje tam kazde moje auto od kilku lat i nigdy nigdzie nie spotkalem sie z takim profi mechanikiem tak ze polecam