(E36)Classic Sedan/w siną dal..
-
- Zaawansowany forumowicz
jest lepiej
Co do środków którymi ja farbowałem to kręce już nią prawie miesiąc i żadnych sladów zużycia.
:!:
Zlałem całą komore bagażnika środkiem Fertan,miało być tylko miejsce pod aku ale sie rozpędziłem.
Zdjąłem praktycznie wszystkie wykładziny z tyłu,wyszło na to że rdzawy nalot był też w innych miejscach.
Po zdjęciu wszystkich wykładzin w bagażniku odkryłem tajemnicze miejsce
O tym miejscu pod aku wiedziałem akurat
Po lewej stronie komory też niespodzianka,,tu już zdjęcie po wstępnym doczyszczeniu korozji.
Coś tam jeszcze wypatrzyłem i tak jak i tutaj wszystko podczyściłem szczotką i odtłuściłem benzyną ekstrakcyjną.
Psy psyk
Tu juz zlane miejsca gdzie był rdzawy nalot
Pod kołem też złałem całą komore
Narazie to wygląda jak wygląda ale po 48 godzinach gdy Fertan wyschnie będe kładł epoksyd Boll,
następnie podkład akrylowy Motip a na koniec juz sam lakier w sprayu pod kolor by to jakos już wyglądało
Po zaschnięciu Fertana spłukałem jego pozostałości a po wysuszeniu z wody nałożyłem
podkład epoksydowy Boll
I sam lakier w sprayu na koniec,
trochę różni się od koloru ori w komorze bagaja ale miejsce jest i tak zasłonięte wykładzinami,kołem zapasowym i aku tak więc ja jestem zadowolony z pracy i efektu
..paczka z prezentami od Silesia Parts
:!:
SESJA NA POMARANCZACH
A teraz pare fot na nowym setupie skoro zagadka rozwiązana
Tu filmik jak chodzi mój Remus
ale nie ma jak na żywca
http://www.youtube.com/watch?v=lqfRBlB_ ... _SyQ6KVspA
A tu pare zdjęć za dnia z przyciętymi końcówkmi..tak jak chciałem
Pozdro dla kolegi Molocha ,szybko sie uwineliśmy
siema
Ostatnio zmieniony 2013-03-06, 22:29 przez Waldek100581, łącznie zmieniany 3 razy.
montrealblau..
No fajnie działasz. To co zrobiłeś z bagażnikiem mi też się przyda Ten preparat na rdze to sklep moto, allegro czy skąd?
A w tym pomarańczowym jej pasuje Końcówki też wyglądają ekstra - lubię taką czystą , prostą stal Fajnie!
A w tym pomarańczowym jej pasuje Końcówki też wyglądają ekstra - lubię taką czystą , prostą stal Fajnie!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
Gdzieś kiedyś słyszałem że Remus jest be ale nie zgodze sie bo ten Remus fajnie brzmi.GERMAN pisze:Fajne brzmienie Poza tym ładnie jej w pomarańczy
Nie jest totalnym ryczadłem i napewno mocniej i ostrzej gra niż seria
Pomarańcze są świetne do odpowiedniego koloru,w czarnym,białym i zielonym kolorze są niezastapione.
spokowhucrew pisze:To co zrobiłeś z bagażnikiem mi też się przyda
http://allegro.pl/fertan-250ml-odrdzewi ... 29172.htmlwhucrew pisze:Ten preparat na rdze to sklep moto, allegro czy skąd?
Fachowa obsługa i doradzenie klientowi.Polecam ,to oficjalny dystrybutor Fertan.
SebaE36 pisze:Fajnie, ale mi sie bardziej podobalo na dymionych
na białych kierunach wyglądała świetnie
na pomarańczach dla mnie ciut lepiej
Może dlatego że coś świeżego,nowego,,pożyjemy -zobaczymy
DokładniePRIMO pisze:Wydech fajnie spasowany i nie na wyrost
nie przesadzony,pasuje do seri
montrealblau..
-
-
-
końcówki teraz są ok, teraz to wygląda na aucieMoloch pisze:a ja miałem okazję widziec i na bieli i na pomarańczkach i jestem zdecydowanie za pomarańczkami, trochę ogarneliśmy te końcówki bo były straszne i teraz jest całkiem przyzwoicie
..trzeba sie zbierać powoli do porządnego mycia,glinkowania i polerki bo lakier po zimie już wygląda inaczej niż latem
montrealblau..
-
-