[E36] Compact by Gurian
Witam Wszystkich po dłuuugiej przerwie.
Ostatnie miesiące miałem można powiedzieć wycięte z życia, praca praca i inne priorytety jak to w życiu.
Co jakiś czas wpadały jakieś graty:
Kierunki białe w błotniki
Lampy tylne mpakiet
nowa kiera
ori gałka zmiany biegów
śle parę zdjęć jak wygląda teraz beemka(nie sugerować się syfem):
Ostatnie miesiące miałem można powiedzieć wycięte z życia, praca praca i inne priorytety jak to w życiu.
Co jakiś czas wpadały jakieś graty:
Kierunki białe w błotniki
Lampy tylne mpakiet
nowa kiera
ori gałka zmiany biegów
śle parę zdjęć jak wygląda teraz beemka(nie sugerować się syfem):
Korzystając z wczorajszej ładnej pogody wywaliłem regulacje gwintu na tyle i teraz siedzi mi na samej sprężynie, wysokość auta z tyłu jest teraz zadowalająca, 1/3 opony chowa się pod nadkole .
Ale znowu mi coś trze na większych nierównościach, chce kupić jakieś odbojniki(bycze jaja czy cuś) i chce się Was doradzić jak rozwiązać problem tarcia. Dodam, że zwoje springa prawie się dotykają jak auto stoi na równym:
I kolejny problem to chyba nie równy negatyw który wyszedł z tyłu, z lewej strony nie umiem włożyć małego palca pomiędzy opone a błotnik, natomiast z prawej wkładam cały palec ;/
Czym to jest spowodowane ?
Ale znowu mi coś trze na większych nierównościach, chce kupić jakieś odbojniki(bycze jaja czy cuś) i chce się Was doradzić jak rozwiązać problem tarcia. Dodam, że zwoje springa prawie się dotykają jak auto stoi na równym:
I kolejny problem to chyba nie równy negatyw który wyszedł z tyłu, z lewej strony nie umiem włożyć małego palca pomiędzy opone a błotnik, natomiast z prawej wkładam cały palec ;/
Czym to jest spowodowane ?
Jeżdźę maxymalnie w 2 osoby właśnie ze względu na dobijanie które pojawia się na średnich nierównościach, zresztą jak dodam więcej gazu na prostej i auto się troszkę przechyli do tyłu to już lekko trze. No cóż nie ma lekko .
Letnie założyłem jakoś tydzień temu, muszę przeczekać niby ten "powrót" zimy
Letnie założyłem jakoś tydzień temu, muszę przeczekać niby ten "powrót" zimy