touring grzeskobmwe39

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

grzeskobmwe39, czarna nerka jak najvardziej.! popieram. Za to cała chromowana W ZYCIU.!
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

W Rzuchowie jest dobry koleś :) Sam u niego malowałem felgi i to już nie jeden komplet :)
grzeskobmwe39
Małopiszący

Post autor: grzeskobmwe39 »

Własnie wiem juz dostałem namiary ale wolalem sie upewnic :)zastanawiaam sie czy pomalowac na srebrno czy tak jak sa teraz :)
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Fajny kolor , nery na czarno i poka srodek
Obrazek
grzeskobmwe39
Małopiszący

Dzien pogody i bedzie srodek :)hmmm wiec chyba te nerki beda czarne...tylko sie zastanawiam kupic czy malowac...bo w sumie widzialem kilka aut z czarnymi ale nie mam pojecia czy sami robili czy kupowali...Mero a Twojego Acs widzialem jak jechałes...Te falgi masakrycznie poszerzaja Twojego Touringa...wyglada zaj....
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

A dziekowac , dziekowac ;) a tak na serio to mialo wpasc 19cie ,ale moje 18tki okazuje sie , ze sa mega rare w tym rozmiarze ( malo e46 na nich lata) a na ebayu ceny za 2szt tyle co ja dalem za kpl , wiec jakos przezyje ,ze to tylko18x8,5 ;P

PS: co do nerek to tylko okleic . Malowalem kiedys i nie dosc , ze narobisz sie na matowieniu to i tak po pewnym czasie zacznie odpryskiwac.
W rybniku za oklejenie nerek dalem 30pln . Ale jak chcesz to mozna zamowic folie z alledrogo i sie oklei przy okazji i moje ;)
Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

cisza... Nic sie tu nie dzieje ?? :bmw:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
BOOGY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: BOOGY »

Ładna, skromna z fajną glebą.. minus za brak relingów, jak u mnie ;) a reszta może być ;> bezawaryjnośći !

ps. Daj więcej fotek.
Na sześciu kontynentach reprezent KATOWICE!
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

Fajna jest. Jedna z tych która już przyciąga oko. Ale relingi były by fajne. Fajny też jest kolor :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

mi sie podoba i ten kolorek ciekawy a jak nie chcesz za wiele robic pomyslal bym nad dystansem na tyl i prosze nie dzwigaj jej do gory bo to grzech ciezki :P
bo kazdy facet z widlami to posejdon
grzeskobmwe39
Małopiszący

Witam :)Ostatnio mało czasu mam gdyz jestem na etapie zakupu mieszkania...masa zalatwiania takze jak wszystko bedzie zalatwione to cos postaram sie wkleic :Dnapewno pochwale sie moja nowa kierownica z okragła podusia :D
ODPOWIEDZ