[E39] Biała Dama Majk'a
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
A gdzie tam codziennie myje. Wczoraj ją pierwszy raz tej zimy umyłe Oświetlenie tablicy mam na led markerach kupionych na alledrogo. Są to zwyłe lampi takie jak oryginał z wbudowanymi diodami. Parę stron wcześniej są zdjęcia tych lampek
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
- Majk
Ostatnimi czasy trochę mi się nudziło więc stworzyłem coś takiego pod maską Uprzedzając pytania i wypowiedzi hejterów. Tak mam dizla i dobrze się z tym czuję oraz tak dzięki temu przybyło conajmniej z 50 KM i 100Nm
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Wow tu stateczna dama a pod maską nastolatka, jak kobieta idealna z wierzchu dama do pokazania mamie a w środku jak rasowa dziwka
[URL=http://www.fotosik.pl]
Jak kiedyś będzie konkurs na najlepszego posta, to KoNiK masz mój głos!!KoNiK pisze:Wow tu stateczna dama a pod maską nastolatka, jak kobieta idealna z wierzchu dama do pokazania mamie a w środku jak rasowa dziwka
No i doszedł kolor pod maską! Na pewno znajda się tacy, co to lubią i tacy, co to mniej lubią, ja jestem między... Ta rozpórka ale troszkę wadzi... Może elegancka czerń by załatwila tą sprawę...?
- Majk
KONIU masz u mnie browara za to A poza tym musimy się kiedy zgadać żeby co wypić bo dzisiaj się dowiedziałem że w lipcu urodzi mi się córeczka Co do rozpórki to będzie malowana na nowo bo z tej farba schodzi Ale zastanawiam się czy jej czasem nie okleić bo mi trochę tej okleiny jeszcze zostałoKoNiK pisze:Wow tu stateczna dama a pod maską nastolatka, jak kobieta idealna z wierzchu dama do pokazania mamie a w środku jak rasowa dziwka
- Majk
PRIMO, same przychodzą. Poza tym już kiedyś powiedziałem pod maską nie musi pasować do niczego, nie jeżdżę z nią otwartą więc nawet nikt nie wie co tam jest oprócz tego że klekocze