Mam problem z zawieszeniem, słychać stuki przy nierównościach z okolic nóg kierowcy i pasażera. Wnioskuje że to tuleje wachacza... pytanie brzmi z jakiej firmy kupić owe tuleje i jak wygląda ich wymiana ??
Jakbys wymienil same tuleje z gumami na prasie to koszt naprawde niewielki. W katowicach facet to robi bo sie dowiadywalem.
Ja osobiscie kupilem nowe wahacze TRW i zadowolony jestem. Mi w tym czasie samochod byl pilnie potrzebny i nie moglem go miec unieruchomionego na 2-3 dni tyle by trwalo jakbym sie bawil w wprasowywanie.
Jak masz czas i 2 samochod to chyba jednak lepiej wprasowac. Albo zalatwic sobie od kogos wahacze tak jak mi leza wprasowac i potem calosc zakladac.
sikorka15 pisze:Jakbys wymienil same tuleje z gumami na prasie to koszt naprawde niewielki. W katowicach facet to robi bo sie dowiadywalem.
Ja osobiscie kupilem nowe wahacze TRW i zadowolony jestem. Mi w tym czasie samochod byl pilnie potrzebny i nie moglem go miec unieruchomionego na 2-3 dni tyle by trwalo jakbym sie bawil w wprasowywanie.
Jak masz czas i 2 samochod to chyba jednak lepiej wprasowac. Albo zalatwic sobie od kogos wahacze tak jak mi leza wprasowac i potem calosc zakladac.
lipny ten warsztacik bo takie cos to jest roboty na warsztacie max 3-5godz z zdemontowaniem wahacza i zamontowaniem