[E46] Pako320td-> E46 Compact 320td
Heh jestem zdecydowany co do malowania - czarne doły z przodu i z tylu do tego listwy boczne tez pójdą w czarny połysk, bo srebrne za cholerę mi nie pasują fujjj
Dylematem zostają lusterka, czy zostawić srebrne czy już iść po całości i nawiązać do zderzakowi i psiknąć je w czarny połysk....
Co do felg : Opony założone, wszystkie 4x 215/35/18 lezą wypsikane czernidłem i czekają na wiosnę
Teraz czas ogarnąć zawias bo się sworznie odezwały i końcówki drążka (
P.s Panowie wpadł kompletny czarny sufit z Mpaka, ale czeka na cieple dni bo teraz to nie robota w ciasnym garażu...
Wiosnooo naku...wiaj
Dylematem zostają lusterka, czy zostawić srebrne czy już iść po całości i nawiązać do zderzakowi i psiknąć je w czarny połysk....
Co do felg : Opony założone, wszystkie 4x 215/35/18 lezą wypsikane czernidłem i czekają na wiosnę
Teraz czas ogarnąć zawias bo się sworznie odezwały i końcówki drążka (
P.s Panowie wpadł kompletny czarny sufit z Mpaka, ale czeka na cieple dni bo teraz to nie robota w ciasnym garażu...
Wiosnooo naku...wiaj
My BMW E46 ** COMPACT ** Gwint FK - 18" AC Schnitzer - Mpakiet ...
Witam
Dotarł do mnie mały zestaw naprawczy... posypały mi się sworznie i tuleje ( tuleje już były wymieniane na SWAGA i wytrzymały ok 15tys. ) - gleba kolo i niska opona pewnie załatwiły sprawę
Zakupiłem sworznie MEYLE HD i tuleje poliuretanowe z Olkusza - mam nadzieje ze będzie dużo sztywniej i będą bardziej wytrzymałe
Czekam także na łączniki i gumy na stabilizator do tylu - wszystko z Lemfordera - jutro Compact wjezdza na warsztat
Pozdro
Dotarł do mnie mały zestaw naprawczy... posypały mi się sworznie i tuleje ( tuleje już były wymieniane na SWAGA i wytrzymały ok 15tys. ) - gleba kolo i niska opona pewnie załatwiły sprawę
Zakupiłem sworznie MEYLE HD i tuleje poliuretanowe z Olkusza - mam nadzieje ze będzie dużo sztywniej i będą bardziej wytrzymałe
Czekam także na łączniki i gumy na stabilizator do tylu - wszystko z Lemfordera - jutro Compact wjezdza na warsztat
Pozdro
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Zrobiłem jakieś 100km i powiem Ci ze super - myślałem ze będzie bardzo twardo i sztywno oraz ze będzie czuć każdą dziurkę, łączenie asfaltu itd., ale jest okey fajnie tłumi i komfort tez jest jak na taki zawiasM E R O pisze:Podziel sie pozniej , czy tuleje zdaja egzamin .
Zobaczymy jak z wytrzymałością bo opinie są rożne.
Compact odebrany od lakiernika, zderzaki założone, zaślepki sprysków muszę wkleić a nerki idą w czarny połysk.
W środku wpadł tez czarny sufit.
Jak na razie 1 foto poglądowe, sesja będzie jak założę kolo, dokręcę gwint itd.... jeszcze troche pracy przede mna.... pogoda nie sprzyja
W środku wpadł tez czarny sufit.
Jak na razie 1 foto poglądowe, sesja będzie jak założę kolo, dokręcę gwint itd.... jeszcze troche pracy przede mna.... pogoda nie sprzyja
Ostatnio zmieniony 2013-03-14, 19:12 przez Pako320td, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: