Gabrielo wiem. Ale 50 zlotych piechota nie chodzi(ja mam 65km Juz nawet nie o kase chodzi bo zawsze cos mozna przykombinowac ale nie wiem czy beata bedzie gotowa
Gabrielo wiem. Ale 50 zlotych piechota nie chodzi(ja mam 65km Juz nawet nie o kase chodzi bo zawsze cos mozna przykombinowac ale nie wiem czy beata bedzie gotowa
Możemy jutro na spocie wstępnie się ugadać kto z kim...Ja zazwyczaj jadę z kimś i wolę się dorzucić do paliwa niż sam stracić tyle kasy na benzynę.Lepiej jechać z kimś i być niż siedzieć w domu z powodu braku funduszy Dzięki tym spotom możemy częściej się widzieć i poznać a nie tylko raz w roku na naszym zlocie
sikorka15 pisze:Gabrielo wiem. Ale 50 zlotych piechota nie chodzi(ja mam 65km Juz nawet nie o kase chodzi bo zawsze cos mozna przykombinowac ale nie wiem czy beata bedzie gotowa
sikorka15 pisze:Gabrielo wiem. Ale 50 zlotych piechota nie chodzi(ja mam 65km Juz nawet nie o kase chodzi bo zawsze cos mozna przykombinowac ale nie wiem czy beata bedzie gotowa
Tych spotkan nie da sie przeliczyc na złotówki
Przecież Sikor napisał że nie wie czy bunia będzie gotowa
Chodzi o to aby nas było dużo i był fajny klimat tym bardziej że pogoda nie zapowiada się najlepsza
Ja ich nie przeliczam na zlotowki Chodzi o to ze jak mam mozliwosc sie z kims zabrac to czemu nie a jak nie bede nikogo mial to sam chodzby golfem 2 dojade ^^
No ja mam 55km, więc mamy podobnie, ale jak masz bunie kaput, to zwracam honor, jeżeli go odebrałem..
A po za tym, to chodzi o miłą atmosferę, prawda PRIMO!?
proponuje na spocie cos dzisiaj ustalic, ja moge jechac swoja bunia, tylko tak jak napisalem srednio z kasiorka stoje, wiec jak by zrobic sciepe narodowa ...