piniu a ja mam dorobioną chłodnicę co wchodzi w przedni pas, ładnie by Ci podeszła byś miał dużo miejsca......i spokojnie by Ci wystarczała bo była pod m5 robiona.
Piniu podziwiam cię bo trochę wku...a pewnie jest przy tym
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
sorki za zmyłe myślałem ze ojciec ją jeszcze ma ale poszła parę miesięcy temu na allegro. Była wpasowana w przedni pas...może troszkę trzabyło go poprzycinać. Ale za to pod maską było więcej miejsca o grubość chłodnicy.
Aurel, widzialem taka chlodnice koles co mi przerabia moja mial taka na stanie nie wiedzial z czego dokladnie ale ze mocne e30 mowil i ze w pas wchodzi idealnie fajny rarytasik bo jeszcze takiej na aucie nigdy nie widzialem ale co tam moja poszla do kolejnej przerobki bo bym lampy nie wsadzil
magik co to robil daje dozywotnia gwarancje (firma miesci sie w Gl ) to juz 3 chlodnica jaka mi przerabia (poprzednia z e30 wytrzymala 5 lat do teraz az musialem ja zmienic na ta z braku miejsca a 3 jezdzi u mnie w golfie mk1 ( tam chlodnica z silnika 1,3 musiala zostac powiekszona-wydluzona bo zeswapowalem na 2,0 gti ) naprawa na ulicy juz wogole nie wchodzi w gre nawet kolejnosc przykrecania elementow bede misial zachowac (np. zeby zdemontowac chlodnice bede musial sciagnac zderzak,pas przedni, intercooler, pare rurek,nerki ) o wymianie np pompy wody to juz wogole dramat bedzie
Prawie Codzienne odwiedziny i słowa które padają cytuje "PINIU Dasz radę ; jeszcze tylko 100 rurek i kolanek do założenia . A tak serio pracę idą bardzo dobrze i sprawnie . czekam też z niecierpliwością na pierwszy wyjazd