[E46] Pako320td-> E46 Compact 320td
Dzięki za pozytywne opinie, tez mi się teraz bardzo podoba i jak patrze na fotkę przed zmianami i teraz po zmianach to jakby 2 różne auta
Co do zmian w środku to jak na razie nic nie planuje - może za jakiś czas multi wpadnie
Co do szerokości z tylu nie na chwile obecna nie mam możliwości na większy dystans bo opona trze o błotnik Mam już włożone 2x po 1cm odboje na trzpień żeby nie dobijało ale i tak czasami przytrze Jedyne wyjście to zrolować maszynka ranty bo na ucięcie kątówka na pewno się nie zgodzę...
P.s a ma ktoś namiary kto roluje na śląsku taka maszynka ??
Co do zmian w środku to jak na razie nic nie planuje - może za jakiś czas multi wpadnie
Co do szerokości z tylu nie na chwile obecna nie mam możliwości na większy dystans bo opona trze o błotnik Mam już włożone 2x po 1cm odboje na trzpień żeby nie dobijało ale i tak czasami przytrze Jedyne wyjście to zrolować maszynka ranty bo na ucięcie kątówka na pewno się nie zgodzę...
P.s a ma ktoś namiary kto roluje na śląsku taka maszynka ??
My BMW E46 ** COMPACT ** Gwint FK - 18" AC Schnitzer - Mpakiet ...
Jeśli masz na myśli M1 w Zabrzu oraz strefę w Gliwicach to w tamtym sezonie bywałem i w tym tez na bank się pojawię jeśli będę miał wolne od pracy itd.. Również na 3stawach w Katowicach bywam - także na pewno będzie okazja do obejrzenia Compacta hehePRIMO pisze:Pako320td, Móglbyś sie pojawić na jakimś ogólnym spocie co sa na Gliwicach
My BMW E46 ** COMPACT ** Gwint FK - 18" AC Schnitzer - Mpakiet ...
myslalem bardziej o spocie BTS-u np. ostatnio byl calego BTS w Gliwicach na auchanPako320td pisze:Jeśli masz na myśli M1 w Zabrzu oraz strefę w Gliwicach to w tamtym sezonie bywałem i w tym tez na bank się pojawię jeśli będę miał wolne od pracy itd.. Również na 3stawach w Katowicach bywam - także na pewno będzie okazja do obejrzenia Compacta hehePRIMO pisze:Pako320td, Móglbyś sie pojawić na jakimś ogólnym spocie co sa na Gliwicach
NO SPEED NO FUN
-
- Zaawansowany forumowicz
przy samej autostradzie jest auchan co byl ostatnio spot ;pM E R O pisze:Poczekajcie jak sie kazdy w letnie kolo obuje i mozna faktycznie cos fajnego zmajstrowac .
Moze na tym nowym CH przy A1/A4 chyba FORUM sie to zwie?
Tydzien po swietach jakos? Pogoda juz chyba dopisze
a tydzien po swietach mysle ze termin dobry
sory za OT
NO SPEED NO FUN