[E36] 328i Cabrio by Dree...bedzie sie dzialo....
a dla mnie air i tak zawsze bedzie na wielkie NIE a dlatego bo to jest tylko gleba do zdjec i jak slysze jak wlasciciel aira mowia ze jezdzi na glebie to mnie krew zalewa bo przynajmniej u mnie w miescie jest kilkanascie aut i zawsze kazdy jedzie na max podniesionym ale za to jak parkuje to auto praktycznie lezy na ziemi a wlasciciel wychodzi zadowolony bo smiga na glebie zenada pl
gamek2 bo do gleby trzeba mieć kochones :!: :!:gamek2 pisze:a dla mnie air i tak zawsze bedzie na wielkie NIE a dlatego bo to jest tylko gleba do zdjec i jak slysze jak wlasciciel aira mowia ze jezdzi na glebie to mnie krew zalewa bo przynajmniej u mnie w miescie jest kilkanascie aut i zawsze kazdy jedzie na max podniesionym ale za to jak parkuje to auto praktycznie lezy na ziemi a wlasciciel wychodzi zadowolony bo smiga na glebie zenada pl
A jedni tego nie mają to air'y zakładają...
Tomek, ja rozmumiem i nie mam nic do nikogo kto na tym smiga ale tak jak pisalem wczesniej denerwuja mnie typy ktorzy mowia ze jezdza na glebie a jak go widze to auto podniesione do gory a jedynie jak stoi to lezy na glebie kazdy zaklada co chce wiec mnie to lotto wazne zeby wlasciciel byl zadowolony pozdro
- rybka318
- Zaawansowany forumowicz
Bo na AIR się "stoi" na glebie a nie jeździgamek2 pisze:Tomek, ja rozmumiem i nie mam nic do nikogo kto na tym smiga ale tak jak pisalem wczesniej denerwuja mnie typy ktorzy mowia ze jezdza na glebie a jak go widze to auto podniesione do gory a jedynie jak stoi to lezy na glebie kazdy zaklada co chce wiec mnie to lotto wazne zeby wlasciciel byl zadowolony pozdro
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375
Wybaczcie że dopiero teraz wrzucam foty no ale człowiek zaganiany na nic nima czasu...
Wiec tak jak wczesniej pisałem silnik został uszczelniony (ciekło spod podstawy filtra oleju),no i przy okazji wyszlo na jaw ze zly olej jest zalany...
Nastepnie została zrobiona plukanka,i wlany odpowiedni olej,wymienioni również filtry,rolki napinajace (tez tu trza zaznaczyc ze jakis mocny mechanik poprowadzil pasek "do góry nogami" przez rolke,wymieniono również uszczelke pod deklem,swiece ktore zaprezentowal wczesniej Darek36,uszczelniono dolot,wymieniono końcówki drążków...no i chyba narazie tyle....
Teraz czas na zawieszenie myslalem o gwincie ale narazie zwyciezyla opcja zalozenia sportowych fedr i amortyzatorów,felgi na lato juz sie robia wiec powoli a do przodu...
Wiec tak jak wczesniej pisałem silnik został uszczelniony (ciekło spod podstawy filtra oleju),no i przy okazji wyszlo na jaw ze zly olej jest zalany...
Nastepnie została zrobiona plukanka,i wlany odpowiedni olej,wymienioni również filtry,rolki napinajace (tez tu trza zaznaczyc ze jakis mocny mechanik poprowadzil pasek "do góry nogami" przez rolke,wymieniono również uszczelke pod deklem,swiece ktore zaprezentowal wczesniej Darek36,uszczelniono dolot,wymieniono końcówki drążków...no i chyba narazie tyle....
Teraz czas na zawieszenie myslalem o gwincie ale narazie zwyciezyla opcja zalozenia sportowych fedr i amortyzatorów,felgi na lato juz sie robia wiec powoli a do przodu...