[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
Przód 8J ET20 - 205/40/18 - niestety RUN FLATRafael pisze:ciekawie to wyglada,plany dobre,jakie parametry kol i opon?
Słyszałem coś o oponie 195/40/18 więc może takie wpadną hehe
Tył 9J ET24 - 215/40/18
Grunt że jest koło a teraz już tylko wszystko dograć
Pablo - Noname mi pisał że się tym nie zajmuje Może wypożyczyć maszynkę jak coś ;p
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Jak dla mnie mega, swietnie siadly te felgi. Ostatnio jestem zakochany w jednoczesciowcyh wypuklych felgach.
Szkoda, ze NoName juz nie robi nadkoli. Trzeba znalesc kogos kto sie na tym zna i nam ladnie wypchnie.
Szkoda, ze NoName juz nie robi nadkoli. Trzeba znalesc kogos kto sie na tym zna i nam ladnie wypchnie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wklęsłe Mystic, wklęsłeMystic888 pisze:Jak dla mnie mega, swietnie siadly te felgi. Ostatnio jestem zakochany w jednoczesciowcyh wypuklych felgach.
No trzeba kogoś znaleźć co ogarnie temat bo do Ariela na pewno się nie wybiorę patrząc co zrobił z nadkolami u Przyma Wolałbym sobie to sam zrobić niż tak spier sprawe hehe
Spróbuje podpytać ludzi z VAG'a z Naszego regionu może tam ktoś to ogarnia
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
a co u przyma poszło nie tak? bo oglądałem jego galerie i nie widać, żeby jakieś fale wyszły...pytam bo miałem zamiar jechać do ariela po świętach z moim turasem... a teraz ciekawe kogo znajdę...Tomek pisze: No trzeba kogoś znaleźć co ogarnie temat bo do Ariela na pewno się nie wybiorę patrząc co zrobił z nadkolami u Przyma
[/
Chyba nie ogarnia tego sprzętu bo miał tylko zarolować rant od wewnątrz a on go wypchnął na zewnątrz...MaryjuszTour pisze:a co u przyma poszło nie tak? bo oglądałem jego galerie i nie widać, żeby jakieś fale wyszły...pytam bo miałem zamiar jechać do ariela po świętach z moim turasem... a teraz ciekawe kogo znajdę...Tomek pisze: No trzeba kogoś znaleźć co ogarnie temat bo do Ariela na pewno się nie wybiorę patrząc co zrobił z nadkolami u Przyma
Ja nie mówię że masz z niego rezygnować Ja osobiście się nie wybiorę do niego bo już jeden problem z nim miałem i nie zamierzam się z nim spowrotem zakolegować