[E36] Sworznie wahaczy
[E36] Sworznie wahaczy
Witam, po świętach chce się zabrać za wymiane sworzni wahaczy wewnętrznych, robiąc przegląd częsci zaciekawiła mnie cena sworzni firmy Febi czy ktoś montował sworznie tej firmy? rozważam jeszcze Meyle hd, SWAG i LEMFANDER'a który jest najdroższy.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Febi sa w porzadku. Meyle HD kupilem do 550, jeden byl fabrycznie uszkodzony. Zero problemu z gwarancja, tylko trzeba bylo robic 2 razy. Lemforder najlepszy i najdrozszy, mam duzo czesci w 550 i nie moge zlego slowa powiedziec.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Rozumiem, ze masz cale zawieszenie na Lemforderze?Kebab 325 pisze:!!!!! LEMFORDER !!!!! jak chcesz posmigac dluzej nie zagladajac do zawiecha to tylko lemfordera polecam !
Meyle HD maja jeden podstawowy plus - 4 lata gwarancji. Dlatego w 550 pewnie elementy bralem Meyle HD, reszte lemfordera.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
ja mam wszystko z lemfordera sworznie, galki, drazki, gorne mocowania amora, laczniki stabilizatora a elementy gumowe zamienilem na polurietany zolte i jest maaaaalina
a tak pozatym to wiesz jak wyglada gwarancja na elementy zawieszenia :P maaaalo realne zeby wygrac tu ci powiedza ze wjechales w duza dziure itp:P hehhe
a tak pozatym to wiesz jak wyglada gwarancja na elementy zawieszenia :P maaaalo realne zeby wygrac tu ci powiedza ze wjechales w duza dziure itp:P hehhe
meeega zglebione
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Kebab 325, jestes super.
Gwarancje w Meyle HD jak pisaaaaaaaaalem wyzej uznali mi bez prooooooblemu.
heheheeeeee :*******
Gwarancje w Meyle HD jak pisaaaaaaaaalem wyzej uznali mi bez prooooooblemu.
heheheeeeee :*******
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Kebab 325, rozmawialem ze sprzedawcami oraz z przedstawicielami. Nie ma problemu z gwarancja. jedyne czego moga wymagac, to pieczatki zakladu w ktorym bylo montowane zawieszenie, ale to zaden problem. Przy reklamacji wielbionego mega sportowego gwintu TaTesco wymagali tego samego.
Oczywiscie ze Lemfotrder lepszy, ale po co mam kupowac co 2 lata nowego tuleje tylnej belki jak 550 i tak ze rozwali jak kupie raz Meyle HD i tylko oddaje na gwarancje.
Oczywiscie ze Lemfotrder lepszy, ale po co mam kupowac co 2 lata nowego tuleje tylnej belki jak 550 i tak ze rozwali jak kupie raz Meyle HD i tylko oddaje na gwarancje.