mebel pisze:ale bardziej przemawia do mnie ekonomia...
No jak boga kocham, to nie zrozumię takowego myślenia... To ile Ci spali więcej? litr,dwa?
To dlaczego nie kupiłeś dieselka? Ja miałem i normalnie jeździło się "za darmo"
osobiscie tez mi sie podobal na poprzednich felgach auto zawsze przykuwalo moja uwage jak gdzies je widywalem przemysl sprawe z tymi felgami bo co do spalania to raczej nie bedzie zadnych wiekszych kosztow sam smigalem wczesniej 1.8 z moimi felgami i nie zauwazylem zeby mi jakos wiecej palil prze to pozdro
mebel, widziałem cię dziś obok sklepu OMAN w Racku i powiem, że autko się zacnie prezentuje, ale te fele to se zostaw na setup zimowy, a włóż te co miałeś, bo robiły robotę!!
No co tu dużo gadać auto wygląda jak na zimówkach a obstawiam że ze spalaniem nie zarobisz więcej niż 0,5 litra na 100... Zawias dobrze pisze kup sobie corse jak nie masz na paliwo.
wg. mnie pierwszy setup ok natomiast 15`` porażka jak zależy ci na ekonomi to żona zamieni się z chęcią za Twingo 1.2 to będziesz śmigał 100km za 30zl.
Czepiliście się tej "ekonomii", okazało się, że problem leżał gdzie indziej. Teraz już wiem, że jak się jest na tym forum to trzeba mieć jak największą i najszerszą felgę i po prostu lać do pełna i nie patrzeć na spalanie