[E36] Wyciąganie czy wystarczy zaklepać?? Znawcy tematu!!
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
tez posiadam taka maszynke tez pozycze jak cos za flaszeczke hmmm sporo aut smiga z wypchanymi nadkolami prze moja maszynke kilka ludzi z mani z tego forum to tylko rafael ma zamiar robic juz chyba 3 auto tak poza tym jest gut rolka na lozysku delikatnie idzie jak cos to pisac jestem z bytomia ja mam u siebie wypchane na ostro ale dlatego bo lubie duuza glebe i przy np jak lece bokiem i kontruje to mi ocieralo teraz juz nie a tak to wyglada umnie
z tylu tak to wyglada mimo to ze jest wypchane na "ostro" i tak ociera
z tylu tak to wyglada mimo to ze jest wypchane na "ostro" i tak ociera
meeega zglebione
-
- Kontakt:
No Kebab w końcu się ujawniłeś Ładną masz tę coupete Powiedz musiałeś malować ?
P.S. Mam nadzieje, że się kiedyś spotkamy na jakimś spocie/zlocie. Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieje, że się kiedyś spotkamy na jakimś spocie/zlocie. Pozdrawiam
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Próbowałem wyslac juz 2 pw do użytkownika Kebab 325 i obie wiszą w skrzynce do wysłania i nie da sie ich wyslac... Chciałbym zrolować tylne nadkola a ze wszyscy sobie chwała jego robotę rowniez oddałbym swoje wozidło w jego ręce:) Kebab 325 jesli czytasz tego posta podrzuć jakis nr kontaktowy... No chyba ze ktos ma jakies namiary ? Oczywiście za zgoda właściciela:)
Próbowałem wyslac juz 2 pw do użytkownika Kebab 325 i obie wiszą w skrzynce do wysłania i nie da sie ich wyslac... Chciałbym zrolować tylne nadkola a ze wszyscy sobie chwała jego robotę rowniez oddałbym swoje wozidło w jego ręce:) Kebab 325 jesli czytasz tego posta podrzuć jakis nr kontaktowy... No chyba ze ktos ma jakies namiary ? Oczywiście za zgoda właściciela:)