m57d30 to akurat jeden z bardziej udanych silnikow BMW.
Co do autora tematu: wpadnij, pokaze Ci jak powinno pracowac V12.
Mój nowy zakup BMW E38 728 97'
Musze ojcu powiedzieć żeby sprzedał te V8 bo to daremny silnik...
Sam się dałem zrobić kilka lat temu i kupiłem 540 e39, przejeździłem 2 lata i nic się z nią nie stało ale mimo wszystko żałuję do dzisiaj że miałem taki awaryjny silnik... Gdybym mógł to odkupiłbym go spowrotem
Fajne e38, tylko wnętrze mi nie odpowiada Nie lubię tego koloru tapicerki
Sam się dałem zrobić kilka lat temu i kupiłem 540 e39, przejeździłem 2 lata i nic się z nią nie stało ale mimo wszystko żałuję do dzisiaj że miałem taki awaryjny silnik... Gdybym mógł to odkupiłbym go spowrotem
Fajne e38, tylko wnętrze mi nie odpowiada Nie lubię tego koloru tapicerki
Świru, poprostu nie pisz głupot, bo nie można równać V-ek do R6,
ciesz sie z auta bo to jest najwazniejsze ze masz BMW ale musisz sie pogodzić że masz jeden a z najgorszych jednostek w e38, bo V-ki były najlepsze w 7er e38
ciesz sie z auta bo to jest najwazniejsze ze masz BMW ale musisz sie pogodzić że masz jeden a z najgorszych jednostek w e38, bo V-ki były najlepsze w 7er e38
Classic Boy & My Classic Car BMW E32 750i V12 91's & BMW E23 733 78's:
/viewtopic.php?t=14823&start=0
/viewtopic.php?t=14823&start=0
Ludzie, Wy macie problemy Dajcie na luz i koniec.
Kolega sobie kupil bardzo ładną 7er a Wy zamiast Go pochwalić to zaraz mówicie że ma zły silnik...
7er nie jest do szybkiej jazdy tylko do normalnej jazdy w sumie tak samo jak 5er.
Chcesz szybko jeździć kup sobie 3er - proste.
Kolega sobie kupil bardzo ładną 7er a Wy zamiast Go pochwalić to zaraz mówicie że ma zły silnik...
7er nie jest do szybkiej jazdy tylko do normalnej jazdy w sumie tak samo jak 5er.
Chcesz szybko jeździć kup sobie 3er - proste.
Ostatnio zmieniony 2013-04-05, 23:44 przez Wujo, łącznie zmieniany 2 razy.
BMW - Radosc z jazdy