Chyba nie predzej jak za 2 tygodnie. Wprawdzie w poniedzialek ma kola do odbioru z renowacji , ale jeszcze czeka mnie zalozenie gwintu , a z racji tego ze nie mam garazu zmuszony jestem czekac na lepsza pogode.
PS: ma ktos jakies sprawdzone laczniki staba pod gwint ?? Ile wogole powinny miec wys?
Kumam no pogoda sie troche popsula Ja tez czekam na odbior auta z malowania i bede powoli skladal wnetrze pasowal gwint z kolami i dystansami itd. rowniez nie posiadam garazu takze czekamy na pogode
Co do lacznikow to ja mam gwint FK Highsport i laczniki pasuja idealnie z Peugeota 407 tył, koszt cos ok 40zl z TRW.
My BMW E46 ** COMPACT ** Gwint FK - 18" AC Schnitzer - Mpakiet ...
Szkoda gadac z ta pogoda. Auta nie mylem od kilku tygodni , ale jutro jade do BB na SPA dla buni , zobaczymy co z tego wymodza, pozniej pranie srodka i do sezonu prawie gotowi
No no Jestem ciekaw jak to wygląda teraz na żywo Właśnie się śmiałem ostatnio że takie fajne plany miałeś i chyba nici z nich skoro pada śnieg ale widzę że ostro idziesz w zaparte i felga już na aucie a i spa nie ucieknie na inny termin hehe
Ja na chwile obecną czekam na $ i muszę wybrać jakieś dystanse a z rantami mam problem bo nie ma mi tego kto zrobić