[Exx] Wyciągnięcie końcówek mocy (CHINCH) z ORI radia BMW.
- Antek
- Zaawansowany forumowicz
[Exx] Wyciągnięcie końcówek mocy (CHINCH) z ORI radia BMW.
Witajcie.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was albo czy ktoś zna kogoś (elektryka czy cuś), który potrafi z ORYGINALNEGO radia BMW wyciągnąć końcówki mocy , tzn. żeby wyciągnąć z niego wejścia CHINCH pod wzmacniacz (chcę podłączyć pod radio wzmacniacz i do wzmacniacza suba).
Wiem że jest to możliwe bo o tym czytałem.
Nie mam zamiaru zmieniać radia , bo mi oryginalne odpowiada bo pasuje do całości.
Mam E39 poliftowe z radiem Business CD z pełnym OBC.
Jakby ktoś znał kogoś to proszę pisać do nich namiary, chyba że na forum mamy takich magików to proszę o kontakt : 793-716-269 bądź tutaj czy też PW.
Pozdrawiam !
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was albo czy ktoś zna kogoś (elektryka czy cuś), który potrafi z ORYGINALNEGO radia BMW wyciągnąć końcówki mocy , tzn. żeby wyciągnąć z niego wejścia CHINCH pod wzmacniacz (chcę podłączyć pod radio wzmacniacz i do wzmacniacza suba).
Wiem że jest to możliwe bo o tym czytałem.
Nie mam zamiaru zmieniać radia , bo mi oryginalne odpowiada bo pasuje do całości.
Mam E39 poliftowe z radiem Business CD z pełnym OBC.
Jakby ktoś znał kogoś to proszę pisać do nich namiary, chyba że na forum mamy takich magików to proszę o kontakt : 793-716-269 bądź tutaj czy też PW.
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 2013-04-06, 11:28 przez Antek, łącznie zmieniany 1 raz.
po pytaj tutaj ,może pomogą
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=90564
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=90564
Ostatnio zmieniony 2013-04-05, 04:37 przez Glodek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Antek, nie dzwoniłeś do mnie to się nie wypowiadaj !!!
DareX, nie jest moim adwokatem ...
edkuu spokojnie mi tutaj
edkuu spokojnie mi tutaj
Ostatnio zmieniony 2013-04-06, 16:18 przez aaddriannooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Antek ja cos takiego robilerm u siebie w radiu - banalna sprawa
ps. na wzmacniacz wyciagamy sygnal sprzed koncowki mocy a nie z koncowki mocy
jedno ze zdjec mojego przerabiania
tam gdzie widac te zielone kabelki przy radiatorze ( tym zmasakrowanym hehe ) to tam sa 4 punkty z ktorych masz 4 kanaly - mase to gdziekolwiek wlasciwie mozna dopiac
ja robilem line in na radiu AM - i tam sobie mp3 puszczam przez kabelek - dodatkowo mam kable do wzmacniaczy
ps. na wzmacniacz wyciagamy sygnal sprzed koncowki mocy a nie z koncowki mocy
jedno ze zdjec mojego przerabiania
tam gdzie widac te zielone kabelki przy radiatorze ( tym zmasakrowanym hehe ) to tam sa 4 punkty z ktorych masz 4 kanaly - mase to gdziekolwiek wlasciwie mozna dopiac
ja robilem line in na radiu AM - i tam sobie mp3 puszczam przez kabelek - dodatkowo mam kable do wzmacniaczy
...tak znowu sie czepiam...
- Antek
Gadałem z DareXem i mówił że podobno nie masz w ogóle czasu, bo sam nie umiał się z Tobą skontaktować.edeck pisze:Antek, nie dzwoniłeś do mnie to się nie wypowiadaj !!!
Dlatego też nie chciałem Ci zaprzątać głowy takimi pierdołami.. A mi zależy żeby to było zrobione w przyszłym tygodniu jeszcze ...
PS: te sformułowanie "napięte JAK baranie jaja" to ja napisałem (pomyślałem), nikt inny w tym nie miał ingerencji .
Więc przepraszam jeżeli Cię tym uraziłem .
Ostatnio zmieniony 2013-04-06, 16:19 przez Antek, łącznie zmieniany 1 raz.