WYJAZD NA HAMOWNIĘ V-TECH JASTRZĘBIE-ZDRÓJ
WYJAZD NA HAMOWNIĘ V-TECH JASTRZĘBIE-ZDRÓJ
Siemano panowie i panie czytająć jeden z tematów na forum uznałem że warto zrobić BTS'owy wypad na chamownię do v-techu w jastrzębiu, Jutro zadzwonie i zapytam się ile orientacyjnie wyszła by cena jednego auta. Tak wstępnie były ktoś chętny na taki wypadzik?
zainteresowny bym był ale musza piyrw pod maską wszysko opanować
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
gamek, jak ja wjechalem TAM to ty tez powinienes dac rade
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Ok zadzwoniłem i się dowiedziałem sprawa wygląda tak:
Wstępnie umówiłem się na 20 Kwietnia Czy wszystkim ta data pasuje? Godzina jeszcze nie ustalona. Więc piszcie czy wam pasuje bo jeśli tak musiałbym jak najszybciej wiedzieć żeby później ktoś nam tej daty nie gwizdnoł
CENA: jeśli będzie około 10 aut cena za pomiar 50zł! Więc moim zdaniem bardzo atrakcyjna cena.
UWAGA! Dla samochodów w automacie cena 100zł gdyż pomiarów musi być więcej!
DODATKOWE UWAGI! każda bunia powinna być wyposarzona w hak (spokojnie nie taki zamontowany centralnie z główką ) Jeśli nie wszycy mają na pewno będzie możliwość porzyczyć od innego klubowicza
Tak więc to są informację wstępne, czekam na wasze odpowiedzi czy wszystkim pasuje jeśli tak jutro-pojutrze dzwonię i umawiamy się na konkretną godzinę
Wstępnie umówiłem się na 20 Kwietnia Czy wszystkim ta data pasuje? Godzina jeszcze nie ustalona. Więc piszcie czy wam pasuje bo jeśli tak musiałbym jak najszybciej wiedzieć żeby później ktoś nam tej daty nie gwizdnoł
CENA: jeśli będzie około 10 aut cena za pomiar 50zł! Więc moim zdaniem bardzo atrakcyjna cena.
UWAGA! Dla samochodów w automacie cena 100zł gdyż pomiarów musi być więcej!
DODATKOWE UWAGI! każda bunia powinna być wyposarzona w hak (spokojnie nie taki zamontowany centralnie z główką ) Jeśli nie wszycy mają na pewno będzie możliwość porzyczyć od innego klubowicza
Tak więc to są informację wstępne, czekam na wasze odpowiedzi czy wszystkim pasuje jeśli tak jutro-pojutrze dzwonię i umawiamy się na konkretną godzinę