Bardzo przyjemny widok tył ładnie się zgrał Przód mógł by trochę jeszcze siąść dlatego może to trochę odstrasza Nie od razu Amerykę zbudowano. z czasem zgrasz wszystko
No troszka balonek, PRIMciu, a felgi już na sale? Oczekiwania były wyższe? Felga jest zacna, tylko bez naciągu traci deczko prezencję... Ale myśle, że to ogarniesz...
Primo powiem ci ,że auto super ale ta felga na tych oponach i do tej gleby to be jak dla mnie . Ale reszta miód
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No wreszcie zeszło niżej i ładnie jej w tych nowych springach piękny Turasek nic tylko lizać bo ma dobry smak
Wpadnij kiedy oblukam jak to na life wyglada
więc tak BBS RS maja już nowego właściciela
uczymy sie na bledach wiec na nastepnej feldze bedzie chociaż minimalny naciąg
felga w sumie już jest zaklepna... myśle że jak dobrze pójdzie to za tydzień sie pochwale...
fele nie były złe tylko źle dobrane gumy co teraz planujesz założyć? ja proponuje styling 313 ale są cholernie drogie a coś z tańszych to styling 225 lub 95 ciekaw jestem co założysz
fihu pisze:fele nie były złe tylko źle dobrane gumy co teraz planujesz założyć? ja proponuje styling 313 ale są cholernie drogie a coś z tańszych to styling 225 lub 95 ciekaw jestem co założysz
nie interesuje mnie 19 cali
felge pokaże na aucie ma być w setupie 2x8J i 2x9J 18 cali
narazie tyle informacji musi wam wystarczyć