Pytanie w sprawie alternatora.
Pytanie w sprawie alternatora.
Mam pytanie związane z alternatorami. Czy alternator z silnika m43b16 podejdzie do m44b19 ? Czy się różnią mocowaniami? Pozdrawiam.
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Re: Pytanie w sprawie alternatora.
Napęd pasowy jest identyczny jak w M43 oraz mocowanie alternatora. Tak więc z powodzeniem możesz montować. Tylko czemu chcesz to zrobić twój stary alternator co z nim??Micwin94 pisze:Mam pytanie związane z alternatorami. Czy alternator z silnika m43b16 podejdzie do m44b19 ? Czy się różnią mocowaniami? Pozdrawiam.
- sikorka15
- Zaawansowany forumowicz
Micwin94 a w ilu zakladach sie orientowales ile regeneracja??? A jak kupisz uzywke i pech sprawi ze padnie za 3 miesiace.Moge zapytac jutro zaprzyjaznionego elektryka ile bierze za taka regeneracje ale obstawiam ze wiecej jak 150 mi nie powie.W duzej mierze zalezy co masz zepsute w tym alternatorze bo naprawa moze kosztowac nawet 50zł.Napisz mi dokładnie co ci sie zepsuło w nim. Jakbys byl zainteresowany pisz PW.
Inna droga. Mojemu wujkowi kiedys poszedl alternator.Nic sie nie znał zawiozl do mechanika zapłacił 250 zł za poł roku znowu było do roboty. Więc troche średnio dobry deal. Chyba że to jakiś zaprzyjaźniony mechanik i masz pewność że ci to dobrze zrobi
Inna droga. Mojemu wujkowi kiedys poszedl alternator.Nic sie nie znał zawiozl do mechanika zapłacił 250 zł za poł roku znowu było do roboty. Więc troche średnio dobry deal. Chyba że to jakiś zaprzyjaźniony mechanik i masz pewność że ci to dobrze zrobi