Każda niedziela pod M1 w Zabrzu

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
BTK

Post autor: BTK »

Witam, ja na strefe swojego czasu jezdzilem co niedziele. Co prawda nie mam daleko, ale rozbrajaja mnie tacy ktorzy mowia ze tam jest kicz i chala bo tak slyszeli. zgadzam sie ze przyjezdza kadet z wyciagnietym blotnikiem czy calibra ze skrzydlem wyzszym od dachu, my mowimy na nich SGL-e (ze wzgledu na to ze sa z wiosek dookola gliwic-rejestracja-)
oczywiscie bez urazy dla tych ktorzy czuja temat i nie robia z auta choinki czy balwanka- tacy sa w porzadku. Nie bede wypisywal jakie to fury nie przyjezdzaja, bo czasem sa wypasy sporadycznie, a czasem czesciej.
Napewno to co sie tam dzieje jest interesujace, i zarowno palenie na M1 jak i 1/4 na strefie, choc zdarzaja sie tacy ktorzy smigaja po rondzie bokiem. JEsli ktos chce to zapraszam do obejrzenia mojego auta i nie bede sie wstydzil jak je ocenicie, ja nie toleruje 'stodola tuning-u'
a strefa dla mnie jest dobrym miejscem do rozrywki. Faktem jest ze czasem tam nuda przywiewa a czasem sie tam dzieje tyle ze skora cierpnie , to wszystko przez brak organizacji i samowole. Jednak uwazam ze warto jest czasem sie troche poswiecic zeby zobaczyc cos takiego, przy dobrym dniu nie jeden zlot moze sie schowac.
Policja to druga mniej przyjemna sprawa, oni dostaja 'zlecenia' na nas a my jestesmy zmuszeni odjechac. Oczywiscie jesli sie ma 100% sprawny samochod i nie maja sie do czego doczepic to gra gitara, rutynowa kontrola.... tylko trzeba postac w kolejce az sprawdza wszystkich. Choc i tego nie bylo dlugo... teraz przyjezdza radiowoz staje i czeka... to my odjezdzamy...
zrobcie jak uwazacie, ja nie chce zachwalac nie bede tez negowal.
Lecz co mnie obchodzi ze przyjechal rozciagniety kadett jak ja nie przyjechalem obejrzec jego...

Dodane po 3 minutach:

A kolega k64 niech sie tak nie bulwersuje bo po necie krazy naprawde sporo filmikow z w/w miejsc
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja powiedzialem swoje zdanie... Wybiore sie zobaczyc jak jest jak bede mial prawko... Narazie jak wiadomo zaczynam tak wiec na wiosne juz moze bedzie :P
e30fast

Post autor: e30fast »

Tomek325i pisze:Ja powiedzialem swoje zdanie... Wybiore sie zobaczyc jak jest jak bede mial prawko... Narazie jak wiadomo zaczynam tak wiec na wiosne juz moze bedzie :P
Tomek moze jedziemy ? zrobi sie zrzutke na paliwo i sie pojedzie :) chcetnie bym to zobaczyl
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

e30fast pisze:
Tomek325i pisze:Ja powiedzialem swoje zdanie... Wybiore sie zobaczyc jak jest jak bede mial prawko... Narazie jak wiadomo zaczynam tak wiec na wiosne juz moze bedzie :P
Tomek moze jedziemy ? zrobi sie zrzutke na paliwo i sie pojedzie :) chcetnie bym to zobaczyl
Nie w tym miesiacu........ :D Bede nietrze
e30fast

nie mowie ze teraz ale za miesiac lajtowo:D:D
darckshine

Post autor: darckshine »

BTK pisze:Witam, ja na strefe swojego czasu jezdzilem co niedziele. Co prawda nie mam daleko, ale rozbrajaja mnie tacy ktorzy mowia ze tam jest kicz i chala bo tak slyszeli. zgadzam sie ze przyjezdza kadet z wyciagnietym blotnikiem czy calibra ze skrzydlem wyzszym od dachu, my mowimy na nich SGL-e (ze wzgledu na to ze sa z wiosek dookola gliwic-rejestracja-)
oczywiscie bez urazy dla tych ktorzy czuja temat i nie robia z auta choinki czy balwanka- tacy sa w porzadku. Nie bede wypisywal jakie to fury nie przyjezdzaja, bo czasem sa wypasy sporadycznie, a czasem czesciej.
Napewno to co sie tam dzieje jest interesujace, i zarowno palenie na M1 jak i 1/4 na strefie, choc zdarzaja sie tacy ktorzy smigaja po rondzie bokiem. JEsli ktos chce to zapraszam do obejrzenia mojego auta i nie bede sie wstydzil jak je ocenicie, ja nie toleruje 'stodola tuning-u'
a strefa dla mnie jest dobrym miejscem do rozrywki. Faktem jest ze czasem tam nuda przywiewa a czasem sie tam dzieje tyle ze skora cierpnie , to wszystko przez brak organizacji i samowole. Jednak uwazam ze warto jest czasem sie troche poswiecic zeby zobaczyc cos takiego, przy dobrym dniu nie jeden zlot moze sie schowac.
Policja to druga mniej przyjemna sprawa, oni dostaja 'zlecenia' na nas a my jestesmy zmuszeni odjechac. Oczywiscie jesli sie ma 100% sprawny samochod i nie maja sie do czego doczepic to gra gitara, rutynowa kontrola.... tylko trzeba postac w kolejce az sprawdza wszystkich. Choc i tego nie bylo dlugo... teraz przyjezdza radiowoz staje i czeka... to my odjezdzamy...
zrobcie jak uwazacie, ja nie chce zachwalac nie bede tez negowal.
Lecz co mnie obchodzi ze przyjechal rozciagniety kadett jak ja nie przyjechalem obejrzec jego...

Dodane po 3 minutach:

A kolega k64 niech sie tak nie bulwersuje bo po necie krazy naprawde sporo filmikow z w/w miejsc
jestem dokladnie tego samego zdania co BTK :) Pozdrawiam
Cris

Post autor: Cris »

jedzie dzisiaj ktos??
e30fast

Cris ja moze wpadne w nastepna niedziele tylko bylbym wdzieczny jakbys gdzies tam po mnie wyjechal tzn ugadalibysmy sie i pojechalibysmy razem
Cris

oki :D ale nie zapominaj ze ja jeszcze nie moge wyjezdzac:D:D
Darkshine

zloty m1

Post autor: Darkshine »

Ja tez smigam na m1 , jestem tam w kazda niedziele , nawet moja tesciowa chce tam pojechac , popatrzec na samochody ze spojlerami lub bez, wszystkie auta sa piekne sa rozne gusta.Jak by co to szukajcie mnie czerw. beta z ringami bez alu. narazie,na strefie bylem tylko raz i tez spox,a co do wladzy mialem kontrole z kumplem na realu sprawdzili tylko dowody i narta Obrazek
e30fast

no to moze gdzies sie umowimy i pojedizmy razem co ty na to?
Cris

to zabierzesz mnie po drodze:D:D:D bo on ma kawaleczek pod m1:D:D
Darkshine

Post autor: Darkshine »

jak bedziecie to stoje zaraz na przeciwko norauto :D
Cris

wiem gdzie:D:D
Cris

to jedzie ktos dzisiaj czy nie ??