Każda niedziela pod M1 w Zabrzu
Witam, ja na strefe swojego czasu jezdzilem co niedziele. Co prawda nie mam daleko, ale rozbrajaja mnie tacy ktorzy mowia ze tam jest kicz i chala bo tak slyszeli. zgadzam sie ze przyjezdza kadet z wyciagnietym blotnikiem czy calibra ze skrzydlem wyzszym od dachu, my mowimy na nich SGL-e (ze wzgledu na to ze sa z wiosek dookola gliwic-rejestracja-)
oczywiscie bez urazy dla tych ktorzy czuja temat i nie robia z auta choinki czy balwanka- tacy sa w porzadku. Nie bede wypisywal jakie to fury nie przyjezdzaja, bo czasem sa wypasy sporadycznie, a czasem czesciej.
Napewno to co sie tam dzieje jest interesujace, i zarowno palenie na M1 jak i 1/4 na strefie, choc zdarzaja sie tacy ktorzy smigaja po rondzie bokiem. JEsli ktos chce to zapraszam do obejrzenia mojego auta i nie bede sie wstydzil jak je ocenicie, ja nie toleruje 'stodola tuning-u'
a strefa dla mnie jest dobrym miejscem do rozrywki. Faktem jest ze czasem tam nuda przywiewa a czasem sie tam dzieje tyle ze skora cierpnie , to wszystko przez brak organizacji i samowole. Jednak uwazam ze warto jest czasem sie troche poswiecic zeby zobaczyc cos takiego, przy dobrym dniu nie jeden zlot moze sie schowac.
Policja to druga mniej przyjemna sprawa, oni dostaja 'zlecenia' na nas a my jestesmy zmuszeni odjechac. Oczywiscie jesli sie ma 100% sprawny samochod i nie maja sie do czego doczepic to gra gitara, rutynowa kontrola.... tylko trzeba postac w kolejce az sprawdza wszystkich. Choc i tego nie bylo dlugo... teraz przyjezdza radiowoz staje i czeka... to my odjezdzamy...
zrobcie jak uwazacie, ja nie chce zachwalac nie bede tez negowal.
Lecz co mnie obchodzi ze przyjechal rozciagniety kadett jak ja nie przyjechalem obejrzec jego...
Dodane po 3 minutach:
A kolega k64 niech sie tak nie bulwersuje bo po necie krazy naprawde sporo filmikow z w/w miejsc
oczywiscie bez urazy dla tych ktorzy czuja temat i nie robia z auta choinki czy balwanka- tacy sa w porzadku. Nie bede wypisywal jakie to fury nie przyjezdzaja, bo czasem sa wypasy sporadycznie, a czasem czesciej.
Napewno to co sie tam dzieje jest interesujace, i zarowno palenie na M1 jak i 1/4 na strefie, choc zdarzaja sie tacy ktorzy smigaja po rondzie bokiem. JEsli ktos chce to zapraszam do obejrzenia mojego auta i nie bede sie wstydzil jak je ocenicie, ja nie toleruje 'stodola tuning-u'
a strefa dla mnie jest dobrym miejscem do rozrywki. Faktem jest ze czasem tam nuda przywiewa a czasem sie tam dzieje tyle ze skora cierpnie , to wszystko przez brak organizacji i samowole. Jednak uwazam ze warto jest czasem sie troche poswiecic zeby zobaczyc cos takiego, przy dobrym dniu nie jeden zlot moze sie schowac.
Policja to druga mniej przyjemna sprawa, oni dostaja 'zlecenia' na nas a my jestesmy zmuszeni odjechac. Oczywiscie jesli sie ma 100% sprawny samochod i nie maja sie do czego doczepic to gra gitara, rutynowa kontrola.... tylko trzeba postac w kolejce az sprawdza wszystkich. Choc i tego nie bylo dlugo... teraz przyjezdza radiowoz staje i czeka... to my odjezdzamy...
Lecz co mnie obchodzi ze przyjechal rozciagniety kadett jak ja nie przyjechalem obejrzec jego...
Dodane po 3 minutach:
A kolega k64 niech sie tak nie bulwersuje bo po necie krazy naprawde sporo filmikow z w/w miejsc
Nie w tym miesiacu........ Bede nietrzee30fast pisze:Tomek moze jedziemy ? zrobi sie zrzutke na paliwo i sie pojedzie chcetnie bym to zobaczylTomek325i pisze:Ja powiedzialem swoje zdanie... Wybiore sie zobaczyc jak jest jak bede mial prawko... Narazie jak wiadomo zaczynam tak wiec na wiosne juz moze bedzie
jestem dokladnie tego samego zdania co BTK PozdrawiamBTK pisze:Witam, ja na strefe swojego czasu jezdzilem co niedziele. Co prawda nie mam daleko, ale rozbrajaja mnie tacy ktorzy mowia ze tam jest kicz i chala bo tak slyszeli. zgadzam sie ze przyjezdza kadet z wyciagnietym blotnikiem czy calibra ze skrzydlem wyzszym od dachu, my mowimy na nich SGL-e (ze wzgledu na to ze sa z wiosek dookola gliwic-rejestracja-)
Dodane po 3 minutach:
zloty m1
Ja tez smigam na m1 , jestem tam w kazda niedziele , nawet moja tesciowa chce tam pojechac , popatrzec na samochody ze spojlerami lub bez, wszystkie auta sa piekne sa rozne gusta.Jak by co to szukajcie mnie czerw. beta z ringami bez alu. narazie,na strefie bylem tylko raz i tez spox,a co do wladzy mialem kontrole z kumplem na realu sprawdzili tylko dowody i narta