Auto Master Show Kamień Śląski 28.04.2013
Czy ta lista jest aktualna?
1. Wiewióra & Palermo
2. PRIMO i kala
3. Mamon
4. TDS-ik
5. Nawri
6. djmario i Roksana
7. ApsikE30 i Asia
8. MalinQ
Jeśli tak to proszę djmario o ostateczny termin organizacyjny
(choć jedna data już została wyznaczona a jej termin mija jutro).
Jeśli jest to nadal aktualne- będziemy starali się stanąć z jakąś inną grupą w loży,
by stać w centrum imprezy, a nie na jej obrzeżach.
1. Wiewióra & Palermo
2. PRIMO i kala
3. Mamon
4. TDS-ik
5. Nawri
6. djmario i Roksana
7. ApsikE30 i Asia
8. MalinQ
Jeśli tak to proszę djmario o ostateczny termin organizacyjny
(choć jedna data już została wyznaczona a jej termin mija jutro).
Jeśli jest to nadal aktualne- będziemy starali się stanąć z jakąś inną grupą w loży,
by stać w centrum imprezy, a nie na jej obrzeżach.
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
do jutra macie czas na decyzje, kto jedzie i w jakim skladzie w autach.
Jutro podam dane do przelewu i czas na wykonanie go max do czwartku bo pozniej kase musze przelac dla Palermo zeby mogł załatwiac wszystko na miejscu.
[center]Po zamknieciu listy nie bedzie mozliowsci dopisywania kogokolwiek !!!![/center]
Przed chwila gadałem z Palermo, a wiec tak:
Kase przelewacie dla mnie, po wplynieciu kasy od wszystkich , konataktuje sie z organizatorem, on wystawia nam fakture na BTS wpolacam calosc i na podstawie tej faktury wjezdzamy, bede tez potrzebowal numery rejestracyjne waszych aut zeby organizator wiedzial kto jest kto, czyli zeby nikt na krzywy ryj sie nie wpakowal do naszego sektora.
Loza VIP bedzie napewno wiec bedziemy w samym srodku imprezy
Jesli chodzi o sam wyjazd to głowna zbiorka pewnie bedzie gdzies pod Opolem na MOPie , dołączy na nas Wiewiora z Palermo, i cisniemy razem do Kamienia.
Jesli ma ktos mozliowsc drukniecia na kartce A4 napisu BMW TEAM SLASK w ilosci przypadajacej na tyle aut ile jedzie bede wdzieczny, ta karta jak sie domyslacie wedruje na podszybie
narazie tyle info
[center]DANE DO PRZELEWU:
CREDIT AGRICOLE BANK POLSKA S.A : 75 1940 1076 5439 9679 0000 0000
W tytule przelewu tylko Nick z Forum[/center]
Jutro podam dane do przelewu i czas na wykonanie go max do czwartku bo pozniej kase musze przelac dla Palermo zeby mogł załatwiac wszystko na miejscu.
[center]Po zamknieciu listy nie bedzie mozliowsci dopisywania kogokolwiek !!!![/center]
Przed chwila gadałem z Palermo, a wiec tak:
Kase przelewacie dla mnie, po wplynieciu kasy od wszystkich , konataktuje sie z organizatorem, on wystawia nam fakture na BTS wpolacam calosc i na podstawie tej faktury wjezdzamy, bede tez potrzebowal numery rejestracyjne waszych aut zeby organizator wiedzial kto jest kto, czyli zeby nikt na krzywy ryj sie nie wpakowal do naszego sektora.
Loza VIP bedzie napewno wiec bedziemy w samym srodku imprezy
Jesli chodzi o sam wyjazd to głowna zbiorka pewnie bedzie gdzies pod Opolem na MOPie , dołączy na nas Wiewiora z Palermo, i cisniemy razem do Kamienia.
Jesli ma ktos mozliowsc drukniecia na kartce A4 napisu BMW TEAM SLASK w ilosci przypadajacej na tyle aut ile jedzie bede wdzieczny, ta karta jak sie domyslacie wedruje na podszybie
narazie tyle info
[center]DANE DO PRZELEWU:
CREDIT AGRICOLE BANK POLSKA S.A : 75 1940 1076 5439 9679 0000 0000
W tytule przelewu tylko Nick z Forum[/center]
Ostatnio zmieniony 2015-06-22, 07:54 przez djmario, łącznie zmieniany 2 razy.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany