[E36] 318 tds Touring
Cześć,
Dawno nie dodawałem nowych zdjęć mojego Touringa... Jak tylko założę nowe letnie koło (17") to wrzucę kilka nowych zdjęć.
Póki co, po zimowej przerwie, trzeba przygotować zawodników do boju...
Szybkie ogarnięcie półek z kurzu i tak to wygląda:
Ps. sory za jakość zdjęć. Nie miałem pod ręką dobrego aparatu
Dawno nie dodawałem nowych zdjęć mojego Touringa... Jak tylko założę nowe letnie koło (17") to wrzucę kilka nowych zdjęć.
Póki co, po zimowej przerwie, trzeba przygotować zawodników do boju...
Szybkie ogarnięcie półek z kurzu i tak to wygląda:
Ps. sory za jakość zdjęć. Nie miałem pod ręką dobrego aparatu
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Cześć,
Dzięki za miłe słowa Trochę mi się dzisiaj nudziło więc korzystając z pięknej pogody wziąłem myjkę B&D i zabrałem się do roboty:
W skrócie:
- VP Neutral Snow Foam z pianownicy,
- pędzlek i ogarnięcie detali + APC Shiny Garage
- płukanie,
- resztka szamponu MEGUIAR'S Gold Class i mycie na jedno wiadro
- płukanie,
- osuszanie za małym ręcznikiem ale się udało
Na przedniej szybie leży Rain-x, na oponach 1-tygodniowy Endurance. Opony więc tylko otarte z kropel wody podobnie jak zardzewiałe felgi, na które poleciała resztka Autolanda do opon
Środek tylko przetarłem wilgotną mikrofibrą bo w zeszły weekend otrzymał warstwę Pink Sheen'a.
Dokładne mycie zapowiada się na następny weekend jak wlecą 17-calowe Motorsporty.
Kilka zdjęć z dzisiejszego "mycia":
Pozdr Łukasz
Dzięki za miłe słowa Trochę mi się dzisiaj nudziło więc korzystając z pięknej pogody wziąłem myjkę B&D i zabrałem się do roboty:
W skrócie:
- VP Neutral Snow Foam z pianownicy,
- pędzlek i ogarnięcie detali + APC Shiny Garage
- płukanie,
- resztka szamponu MEGUIAR'S Gold Class i mycie na jedno wiadro
- płukanie,
- osuszanie za małym ręcznikiem ale się udało
Na przedniej szybie leży Rain-x, na oponach 1-tygodniowy Endurance. Opony więc tylko otarte z kropel wody podobnie jak zardzewiałe felgi, na które poleciała resztka Autolanda do opon
Środek tylko przetarłem wilgotną mikrofibrą bo w zeszły weekend otrzymał warstwę Pink Sheen'a.
Dokładne mycie zapowiada się na następny weekend jak wlecą 17-calowe Motorsporty.
Kilka zdjęć z dzisiejszego "mycia":
Pozdr Łukasz
goddamned! Ale lustro. Niezły z Ciebie czyścioszek...do środka chyba tylko po zmianie obuwia i założeniu białych rękawiczek
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634