Sufit już założony ... Jeszcze nie jest wszystko dopięte na ostatni guzik ale wreszcie po kilku miesiącach mam podsufitkę
Takie podglądowe foto (nie odzwierciedlające efektu jaki jest na żywo) :
Na tym zdjęciu to wygląda tragicznie bo zdj robione nocą i śrubokrętem . Na żywo jest o niebo lepszy efekt niż na tym zdj. Niebawem wrzucę zdj. robione normalnym aparatem
Powiem ci ładnie to wyszło z tymi daszkami i słupkami dobrze kontrastuje muszę oblukać na life Niema to jak samemu coś wydziargać 100 razy lepiej cieszy niżeli zakupione w sklepie
Ps.Tylko pamiętaj że podczas jazdy nie wolno patrzeć w sufit
jak by na żywo wyglądała tak jak na tym zdj to bym to natychmiast zerwał ale jest dobrze (na zdj słupki wyglądają jak by były jaśniejsze od reszty czarnych elementów)
chętnych na fotografowanie mojej beciny jest w sam raz więc zdj będą i to nie jedne Aczkolwiek jest w pizdu w niej do zrobienia bo zima i brak odpowiedniego wkładu finansowego trochę oszpeciło moje wozidło
Z pewnością jest to coś innego i może to bardzo ładny efekt dać.Oczywiście na żywo albo niech mistrz fotografii to opanuje żeby oddać zdjęciu to co widać.
Musisz zrobic normalne foty, bo aktualnie to porazka.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Bardzo fajne ale ja i tak się upieram, że powinny być tak zrobione jeszcze słupki
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..