[e46] 330d by Primo>> > Akutalizacja
Powiem tyle, w razie czego to masz już kupca na nie. No to równych dróg życze.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Ja mam z przodu 205/40 na 8J i jest lipton... Szkoda że nie robią węższych heheGabrielo pisze:PRIMO, a nie napisałem wyżej, że będą VIRTUSy!!? Mnie się podoba, jest dopasowane, elegancko...
A co do oponki przedniej, to nie chcesz włozyć 205/40 na 8J? Ja mam 215/40 na 8,5J i jest minimalny naciąg, aczkolwiek Mystic napisal, że to nie można nazwać naciągiem...
A z tyłu mam 215/40 na 9J i jest optymalnie
Zgadłeś w 101%Gabrielo pisze:PRIMO, a nie napisałem wyżej, że będą VIRTUSy!!?
Gabrielo pisze:A co do oponki przedniej, to nie chcesz włozyć 205/40 na 8J?
Panowie opona też ma swoja nośność do e46 z moim motorem 88/89 to minimum, przy 205/40 max to 86 ;/ szczególnie ze korzystam z możliwosci swojego M57Tomek pisze:Ja mam z przodu 205/40 na 8J i jest lipton...
ja nie lece w jakaś mega glebe i naciągi także 215 i nic mniej
NO SPEED NO FUN
pasi idealnie ta fela pokombinowalbym z tylu z jakims dystansem 10mm? a z przodu z wezsza opona, nie patrz na nosnosc opony; zimowki tez maja ograniczenie predkosci chyba do 160km/h a nie raz juz jechalem ponad 200, z nosnoscia jest tak samo; w busie powinny byc opony wzmacniane a od wielu lat latam na osobowych obciazam i nic
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Dzisiaj z rana wpadły nowe amorki na tył+osłony+odboje + górne mocowania
Jest co rozbierać w Touringu >>
NOwy zestawik >>
Stare amortyzatory wygladaje na te zamontowane jeszcze w fabryce >>
I jakby ktoś też sie sam za to zabierał , to polecam krok po kroku co i jak >>
http://e46forum.pl/viewtopic.php?f=19&t ... B3w#p32486
Jest co rozbierać w Touringu >>
NOwy zestawik >>
Stare amortyzatory wygladaje na te zamontowane jeszcze w fabryce >>
I jakby ktoś też sie sam za to zabierał , to polecam krok po kroku co i jak >>
http://e46forum.pl/viewtopic.php?f=19&t ... B3w#p32486
NO SPEED NO FUN
Rano wizyta u Prajs'a , mały zakup i do domu... W drodze mijam jeszcze Szczepcia i zabieram sie za wymiane lamp z tyłu...
Lewa była chyba potraktowana kamieniem, a te z klapy popękane, drażniło mnie to już dłuższy czas ale dopiero teraz udało mi sie dostać je w przyzwoitej cenie >>
pare rzeczy jest jeszcze w planach na najbliższy czas...
Lewa była chyba potraktowana kamieniem, a te z klapy popękane, drażniło mnie to już dłuższy czas ale dopiero teraz udało mi sie dostać je w przyzwoitej cenie >>
pare rzeczy jest jeszcze w planach na najbliższy czas...
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 15:03 przez PRIMO, łącznie zmieniany 1 raz.
NO SPEED NO FUN