Moloch, z tyłu jest naciąg standardowy czyli 225/35 a z przodu opony są do wymiany bo sa 215/40 a beda 204/40 bo przy tych nie zejde wiele niżej - moze max 2cm a to mnie nie zadowala
Na żywo tył miażdży, jest b. dobrze. Za to przód nie wyszedł tak dobrze, tak jak gadaliśmy, opona 205/40 i sporo w dół i będzie masakra. A tymi pierdołami się nie przejmuj Kiedyś ogarniesz
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
A wiec wrzucam kilka zdjęc na szybko. Auto poszło w dól o 4cm, ale jak zmienie z przodu opony na 205/40 to pojdzie jeszcze z 1-2cm w dół. Z tyłu miedzy zwoje sprężyn zostały wsadzone gumowe podkladki czy jak to nazwać i nie przyciera jak na razie nic.
Okazało się tez ze śruby z Futur były za długie i trzaskały bo obrót koła ( sytuacja chyba jak u Krzysia )
Jak sie zmobilizuje to w weenek pstrykne kilka lepszych zdjęć
Kaper, tył nie pojdzie na razie napewno niżej. I zadna koza. Pod nadkole palca nie mozna wlozyc. Koze Ty masz. Z przodu opony napewno beda wymienione jak bedzie jakas okazja
A Dla mnie czarna nerka i BH wyglądaja kozacko Jeszcze bym troche przyciemnił kierunki i chyba tak zrobie. No i jeszcze halo tez pojdzie z do przyciemnienia
No mi się podoba! Kapera nie słuchaj! On się nie zna... (żarcik oczywiście) Tak jak piszesz - przód wg. mnie powinien być jeszcze ciemniejszy! Taka smoła byłaby cool!!
Gabrielo, wlasnie tak tez bym chcial. Lampy juz sa ok. Podobaja mi sie ale kierunki i halo za jasne Nie chce miec oklepanego Montralblau na srebrnej nerce, jasnych kierunkach
Ja nie mówiłem nigdy że nie mam kozy z tyłu to 1 a 2 to masz kozę (a chcesz się przekonać zapytaj na Raceism) . Jak nie idzie palca wsadzić pod nadkole ? To w takim razie oczy mnie mylą bo widzę, żeś tam palec wsadził Zapytaj gamka czy umie zrobić tak jak ty na zdjęciu
Co zrobisz to mi to jest jedno... Auta nie oszpecisz tyle wiem. Aczkolwiek zdecydowanie byś się wyróżniał z białymi kierunkami i chromem na nerce...
Kaper, nie mozna bardziej palca wsadzic... Tylko tyle co na zdj. Wiem ze Gamek ma nizej ale bez gwintu nizej nie zejde... A poszedł tył w dół wiecej niz 40mm... Pojdzie nizej jak kupie amorki na tył i gwint