Auto Master Show Kamień Śląski 28.04.2013
Myślę ze pojawienie sie na płytach lotniska jak najwcześniej spowoduje zajęcie sobie dobrego miejsca w sektorze , bo jak mi wiadomo i pisał o tym djmario ze bedziemy stali z klubem bmw południe. bramy lotniska wjazdowe otwarte beda od godziny 7 rano. takie moje zdanie, zapewne pojawia sie przeciwne zdania wśród ludzi którzy jadą na imprezke z BTS-u
trzeba byc na miejscu najpozniej pare minut przed 10.
[center]Dąbrowa i okolice standardowo zbiórka na MAKRO SOSNOWIEC i odjazd 8:00
Moim zdaniem z Gliwic trzeba by wyjechać okol 8:45 ( najlepiej zbiórka na Auchanie), droga na miejsce zajmie na okolo godziny.
Zjezdzalibyśmy z A4 na wezle z droga 88, pozniej dojazd do drogi 94 przez Strzelce Opolskie, i pozniej po 7 kilometrach skrecamy w drode na Kamien[/center]
i jeszcze jedno info:
zapisy na konkurencje będa przyjmowane w KASIE
[center]Dąbrowa i okolice standardowo zbiórka na MAKRO SOSNOWIEC i odjazd 8:00
Moim zdaniem z Gliwic trzeba by wyjechać okol 8:45 ( najlepiej zbiórka na Auchanie), droga na miejsce zajmie na okolo godziny.
Zjezdzalibyśmy z A4 na wezle z droga 88, pozniej dojazd do drogi 94 przez Strzelce Opolskie, i pozniej po 7 kilometrach skrecamy w drode na Kamien[/center]
i jeszcze jedno info:
zapisy na konkurencje będa przyjmowane w KASIE
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
PINIU nie wiem czy bedzie taka możliwość zeby postawic bunie bo miejsca sa juz zaklepane w sektorze co do auta.PINIU pisze:czysto teoretycznie jak nie bede startowal jest mozliwosc ustawienia sie z wami?
Co nie zmienia faktu że możesz zaszczycic nas swoją obecnoscia
Druknij kartke z BMW TEAM SLASK moze uda sie Ciebie jakos przemycicdjmario pisze:PINIU nie wiem czy bedzie taka możliwość zeby postawic bunie bo miejsca sa juz zaklepane w sektorze co do auta.PINIU pisze:czysto teoretycznie jak nie bede startowal jest mozliwosc ustawienia sie z wami?
Co nie zmienia faktu że możesz zaszczycic nas swoją obecnoscia
NO SPEED NO FUN
aaa no własnie niech ktoś druknie kartki A4 z napisem BMW TEAM SLASK
I pamiętac jeśli ktoś bedzie jechał bunia o innych numerach niż deklarował wczesniej tez prosze o PW z nowymi numerami najpozniej do piątku bo musze dac znac do organizatora
I pamiętac jeśli ktoś bedzie jechał bunia o innych numerach niż deklarował wczesniej tez prosze o PW z nowymi numerami najpozniej do piątku bo musze dac znac do organizatora
dzis wkoncu bunia zaczela jezdzic ale komp wykazal kilka usterek jakie musze jutro naprawic jak czojnik temp oleju itp wiec jak poskladam i bedzie zap..ac to bede stal w parku maszyn z innymi startujacymi ale jak nie bedzie dzialac jak nalezy dokulam sie jakos na kamien i chetnie pogriluje z wami da sie robic grila na trawie nie pozwalaja tylko na plycie PRIMO, to bede na auchan w Gl i polece z wami
bo kazdy facet z widlami to posejdon