Pablo pisze:Małe to koło jak do e39 a zwlaszcza na seryjnym zawiasie tymbardziej ze rant pomniejsza wizualnie felge. Z radiem dobry patent pomysle nad tym u mnie tylko jeszcze jedno pytanie czy komp pod radiem ci działa ?? bo z tego co wiem jest polaczony z radiem a druga sprawa umiesz zamykac listwe ozdobna tak zeby radia nie bylo widac??
Komp normalnie wszystko pokazuje, a radio da sie zamykać i wygląda jak oryginał, a co do felg to chyba sprzedam albo zamienie ogromny rant nie jest taki praktyczny boje sie ze moja kobieta bedzie parkowac i nie zauważy krawężnika
A więc tak, troche kilometrów zrobiłem na tych felgach i stwierdziłem ze to nie dla mnie takie parapety jak to kogoś kreci to ok i zmieniłem felgi, myślę że wam się będzie podobać tak jak mi bo ja jestem zadowolony bardzo z wyglądu bo już nie kuje w oczy brak gleby no i zrobiło się troszkę bardziej komfortowo ;-)
Kilka fotek o charakterze poglądowym a sesja będzie jak znajdę czas
No zgadzam się. Wystarczy tak mała glebka typu -30, -40 mm i będzie już spoko
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Mam nadzieje bo dojazd do pracy mam tragiczny (szkody górnicze) i boje sie ze mi plomby z zębów wypadną zanim dojade ale podobno te H&R są w miarę komfortowe
no to będe spokojniejszy, a możecie polecic gdzies w okolicach Rybnika, Żor regeneracje felg chciał bym oddac do proszkowego lakierowania i jedna wyprostowac. Moze juz ktoś z was korzystał z takich usług i moze coś polecić?