[E46] 320d by Kanar
Cześciej uwidzicie moją żonę za kierownicą niż mnie, a w Jastrzębiu czy Rybniku często bywamy.
Robię co mogę by auto wyglądało. W tym roku zamiast wakacji będę miał lakierowanie. Felg narazie nie zmieniam bo są ważniejsze wydatki, tak więc te podleczę i wracają na auto.
Dodam po pracy zdjęcia środka jeśli zdążę posprzątać przed wyjazdem. A jak nie ot jutro.
Robię co mogę by auto wyglądało. W tym roku zamiast wakacji będę miał lakierowanie. Felg narazie nie zmieniam bo są ważniejsze wydatki, tak więc te podleczę i wracają na auto.
Dodam po pracy zdjęcia środka jeśli zdążę posprzątać przed wyjazdem. A jak nie ot jutro.
Wczoraj wpadły na przód nowe amortyzatory, czerwone sprężyny, a na tył amortyzatory.
Teraz mam -40/-20 i jest cacy lub raczej będzie jak się to trochę usiedzi. Tak czy siak wreszcie przód jest niżej niż tył
Serdeczne podziękowania dla Molocha za pomoc przy wymianie i Tomkowi za brakujący element mojego zawieszenia.
Byłbym zapomniał. Obiecane ostatnio zdjęcie środka...
Konkrety typu siedzenia, czystość i to gdzie są listwy już niedługo...
Teraz mam -40/-20 i jest cacy lub raczej będzie jak się to trochę usiedzi. Tak czy siak wreszcie przód jest niżej niż tył
Serdeczne podziękowania dla Molocha za pomoc przy wymianie i Tomkowi za brakujący element mojego zawieszenia.
Byłbym zapomniał. Obiecane ostatnio zdjęcie środka...
Konkrety typu siedzenia, czystość i to gdzie są listwy już niedługo...
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
No właśnie dlatego że nie jest pospolity pomimo wielu już głosów "czemu go nie zmienisz" chcę go mieć.MaryjuszTour pisze:Bardzo mnie się ten Mtech I podoba nie tak pospolity jak II
Na wszystko przyjdzie czas. Poprzedni właściciel miał fantazję.MaryjuszTour pisze:co bym zmienił to te kierunki...
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Gabrielo Listwy conajmniej do końca tego tygodnia albo jeszcze trochę dłużej będą tajemnicą, a czujnik temp. niestety padł na dniach...
viruz fotki będą jak to auto trochę poskładam...nie mam zamiaru w photoshopie poprawiać halogenu, jak wpadną nowe koła i listwy. Poza tym musi być pogoda co sobie w spokoju poodkurzam i umyję.
viruz fotki będą jak to auto trochę poskładam...nie mam zamiaru w photoshopie poprawiać halogenu, jak wpadną nowe koła i listwy. Poza tym musi być pogoda co sobie w spokoju poodkurzam i umyję.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
trochę posiedziałem nad autem.
a teraz to na co tak długo czekałem czyli listwy. Były takie:
a teraz są takie:
a teraz to na co tak długo czekałem czyli listwy. Były takie:
a teraz są takie:
Ostatnio zmieniony 2014-04-12, 00:21 przez Kanar, łącznie zmieniany 1 raz.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Całości raczej nie będzie bo to dodatkowe 8-10 zdjęć, a nie chce zaśmiecać. Sebie dam się wykazać:p Kto jest zainteresowany to zobaczy na żywo.
Kaper zdjęcia były robione po zamontowaniu na aucie.
A zdolności plastyczne mam ale pierwszy raz testowane na samochodzie
Teraz jeszcze wyszło że będzie wymieniony mieszek (dziurę ma) i gała na skórzaną bo za dużo jasnego się pojawiło na środku.
Kaper zdjęcia były robione po zamontowaniu na aucie.
A zdolności plastyczne mam ale pierwszy raz testowane na samochodzie
Teraz jeszcze wyszło że będzie wymieniony mieszek (dziurę ma) i gała na skórzaną bo za dużo jasnego się pojawiło na środku.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634