[E36] 330i Cabrio by gamek2
Ludzie powinni się od Ciebie uczyć...świetny samochodzik. Fajnie by pasowało z jakimiś równie pięknymi paniami
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
dzis w to ponura pogode przez przypadek stalem sie wlascicielem o to takiego ustrojstwa mialo isc do kebaba nojego kumpla ale zrezygnowal a ze byla okazja i nie moglem oczywiscie jej przepuscic bo szkoda jeszcze nie widzialem tych kolek ale ponoc dziewicze i przyjechaly z niemiec na aucie i jak bede mial czas w przyszlym tygodniu to pojade po nie
skromne 8j ET 33 i teraz modzic na cos szerokiego sprzedac dalej gdyby dalo sie pokombinowac zeby wyszlo cos kolo tego co mam teraz to pewnie by zostaly
skromne 8j ET 33 i teraz modzic na cos szerokiego sprzedac dalej gdyby dalo sie pokombinowac zeby wyszlo cos kolo tego co mam teraz to pewnie by zostaly
ostatnio wachalem sie czy zostawic czy puszczac dalej ale zaczolem je rozkrecac wiec zostana narazie u mnie moze pozniej je sprzedam felgi to Ac schnitzer o rozmiarach 8j et33 z tym ze na przod wpadna ranty 2,5 cala a na tyl zmienie bebny na 7 calowe i wpadnie rant 3 cale wtedy rozmiary beda dokladnie takie same jak mam teraz w BBSach z tym ze w BBSach sa ranty 3,5 wiec w acs beda 0.5 cala mniejsze beda jako drugi komplet do polatania chyba ze bedzie ktos chetny to sprzedam
dzis troche sie pobawilem i zapodkladowalem rotory jak bedzie czas to je w wolnej chwili pomaluje
dzis troche sie pobawilem i zapodkladowalem rotory jak bedzie czas to je w wolnej chwili pomaluje