Damianrotfl - BMW 330Ci jesienna sesja s.4
ćpałem 6h rozpuszczalnik Zdradzisz wizje nowych listw ?
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
-
- Małopiszący
BBS LM też lubie ale nie lubie podróbek felg i lubie mieć coś co innym będzie ciężko dorwać
Nie ukrywam że brakuje mi tych 10-15mm z przodu. Problem w tym że zawias to Bilstein B16 i nie ma aż tak dużej regulacji jak inne gwinty, ale spróbuje ugrać coś jeszcze
ps. są jakieś fajne imprezy na śląsku lub jakiś klubowy zlot bo chętnie bym się pojawił
ps.2 czy znacie może jakąś osobę ze śląska co by mi lekko podwineła ranty błotnika z tyłu ? tak po znajomości forumowej
fotka od kolegi
Nie ukrywam że brakuje mi tych 10-15mm z przodu. Problem w tym że zawias to Bilstein B16 i nie ma aż tak dużej regulacji jak inne gwinty, ale spróbuje ugrać coś jeszcze
ps. są jakieś fajne imprezy na śląsku lub jakiś klubowy zlot bo chętnie bym się pojawił
ps.2 czy znacie może jakąś osobę ze śląska co by mi lekko podwineła ranty błotnika z tyłu ? tak po znajomości forumowej
fotka od kolegi
Czyli kolejne oryginały BBS'ów???BBS LM też lubie ale nie lubie podróbek felg i lubie mieć coś co innym będzie ciężko dorwać
Jak już kleiłeś wnętrze to mogłeś pokombinować z kierownicą i gałką bo teraz to wygląda jak kupa na środku ścieżki
Mamy tu taki dział pod tytułem "SPOTY, ZLOTY" poczytaj trochędamianrotfl pisze:są jakieś fajne imprezy na śląsku lub jakiś klubowy zlot bo chętnie bym się pojawił
w tej kwestii też można przejrzeć forum i coś znajdzieszdamianrotfl pisze:czy znacie może jakąś osobę ze śląska co by mi lekko podwineła ranty
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Tomek tzn mam już pomarańcz z tyłu
temat mojego auta prowadzę już kilka lat i aż wstyd się przyznać ale dopiero od jakiegoś czasu pomyślałem żeby tutaj pokazać we własnym województwie auto wybaczcie
kanar, viruz dzięki panowie
ps. pojawił się pomysł w głowie na nocną sesję tylko muszę poczekać na poaczkę z ShinningCars bo sporo tam lamp i chcę żeby ładnie odbijały w lakierze
temat mojego auta prowadzę już kilka lat i aż wstyd się przyznać ale dopiero od jakiegoś czasu pomyślałem żeby tutaj pokazać we własnym województwie auto wybaczcie
kanar, viruz dzięki panowie
ps. pojawił się pomysł w głowie na nocną sesję tylko muszę poczekać na poaczkę z ShinningCars bo sporo tam lamp i chcę żeby ładnie odbijały w lakierze