No i gitara.A pisałem o autach w których to robiłem i o swoim. Może po prostu wyjątek potwierdza regułę.Oczywiście decyzja należy do Gabriela.Kanar pisze:Widzę się z gościem 5 dni w tygodniu, jeździłem tym samochodem nie raz i mnie osobiście cieszy że nie stało się to z moim wozidłem. Skoro ty przetrwałeś takie czyszczenie w swoim aucie to bardzo dobrze. Gabrielo pytał co o tym sądzimy i tylko napisałem że byłem świadkiem złych efektów.Ksawer pisze:Ja piszę o sobie i o własnych doświadczeniach.
[E46] 328Ci by Gabrielo
- Ksawer
- Maniak forumowy
Kanar, nie spinaj się bo robisz niepotrzebny OT
Co do czyszczenia moim skromnym zdaniem brakiem znajomości mechaniki wziąłbym pod chopski rozum zadałbym sobie pytanie ? czy moje autko ma 200 tyś czy 700 tyś jak wygląda silnik w środku ile ma tam nagaru czy środek jest faktycznie taki amerykański jak go opisuja ? jeżeli tak czy nie rozpuści mi za dużo i czy to co odpadnie czegoś nie przytka i czy nie będzie potrzebne rozbieranie silnika ?
No i najważniejsze czy mój silnik jest tak zaniedbany że potrzebuje takiego ustrojstwa ?
Co do czyszczenia moim skromnym zdaniem brakiem znajomości mechaniki wziąłbym pod chopski rozum zadałbym sobie pytanie ? czy moje autko ma 200 tyś czy 700 tyś jak wygląda silnik w środku ile ma tam nagaru czy środek jest faktycznie taki amerykański jak go opisuja ? jeżeli tak czy nie rozpuści mi za dużo i czy to co odpadnie czegoś nie przytka i czy nie będzie potrzebne rozbieranie silnika ?
No i najważniejsze czy mój silnik jest tak zaniedbany że potrzebuje takiego ustrojstwa ?
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Mały UP Doszły dystanse, tył miał 20mm, lekko koło było poza nadkolem, ale tarło, a bez rolowania byłaby koza, że heejj, a że nie będę rolował, poszły OUT , zastąpiły ich 15mm (równo z nakolem) i tak mi się podoba (narazie), byle jest niżej
Zostało mi kupić 15mm na przód i jechać na zbieg kół. Potem pokaże foty od tyłu Mała fotorelacjone:
wariaty są wśród nas..
Szukamy dziury...
Gleba przy 20mm i 15mm przed i po.
Z góry napiszę, że te cierwune zaciski będą malowane przy następnej wymianie klocków, więc chyba raczej przed Manią
Zostało mi kupić 15mm na przód i jechać na zbieg kół. Potem pokaże foty od tyłu Mała fotorelacjone:
wariaty są wśród nas..
Szukamy dziury...
Gleba przy 20mm i 15mm przed i po.
Z góry napiszę, że te cierwune zaciski będą malowane przy następnej wymianie klocków, więc chyba raczej przed Manią