[E36] "Padło" MalinQ
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
- MalinQ
- Zaawansowany forumowicz
Moje Padło zrobiło większą furorę niż jakieś M3
Sławek, to auto kosztowało mnie hmm... ładne e46 Po za tym nie sztuką jest dostać hajs od rodziców, znajomych lub banku na auto, ale zakupić za choćby 4-pak piwa marki PIWO z TESCO samochód, który można odratować i cieszyć się oraz chwalić pracą własną.
Po za tym... Wygląd... Może nie jest najlepiej, miedź wyszła itp.. Ale mechanicznie ten samochód przechodzi przeglądy bez żadnego problemu.
Czekam tylko na moment aż niektórym oko zbieleje. Nawet jakby miało to troszkę trwać
GERMAN, w razie co będę się dobijać
djmario, dzięki i mam nadzieję, że uda mi się zrobić wszystko to co zaplanowałam
Sławek, to auto kosztowało mnie hmm... ładne e46 Po za tym nie sztuką jest dostać hajs od rodziców, znajomych lub banku na auto, ale zakupić za choćby 4-pak piwa marki PIWO z TESCO samochód, który można odratować i cieszyć się oraz chwalić pracą własną.
Po za tym... Wygląd... Może nie jest najlepiej, miedź wyszła itp.. Ale mechanicznie ten samochód przechodzi przeglądy bez żadnego problemu.
Czekam tylko na moment aż niektórym oko zbieleje. Nawet jakby miało to troszkę trwać
GERMAN, w razie co będę się dobijać
djmario, dzięki i mam nadzieję, że uda mi się zrobić wszystko to co zaplanowałam
rozumiem że biorąc to auto jeszcze Ci dopłacili typowe podejście na tym forum: kupić cokolwiek później pół roku zapowiadać wielkie modzenie a i tak na planach się kończy
do odratowania to mogłaś sobie kupić e28 a nie pospolite e36
no nic życzę powodzenia w 'modzeniu' i 'ratowaniu' auta może po zainwestowaniu taczki pieniędzy będzie coś to warte.
do odratowania to mogłaś sobie kupić e28 a nie pospolite e36
no nic życzę powodzenia w 'modzeniu' i 'ratowaniu' auta może po zainwestowaniu taczki pieniędzy będzie coś to warte.
- MalinQ
Sławek, a choćby nawet to co?
"kupić cokolwiek później pół roku zapowiadać wielkie modzenie a i tak na planach się kończy"
no to zobaczymy na czym się skończy...
O wielkich modach mowy nie było. Chcę ten samochód doprowadzić do stanu seryjnego, a następnie można bawić się w dodatki i upiększanie.
Czasami mam wrażenie czytając pewne wypowiedzi, że niektóre osoby "boją się", że któreś z aut forumowiczów będzie "lepsze" od ich...
Po za tym... To moja taczka pieniędzy, nie Twoja, więc dlaczego tak się o nią martwisz i ciągle są wytykane kwestie pieniędzy.
Nie podoba się... Nie trzeba tutaj zaglądać i robić na złość bo nie o to tu chodzi.
"kupić cokolwiek później pół roku zapowiadać wielkie modzenie a i tak na planach się kończy"
no to zobaczymy na czym się skończy...
O wielkich modach mowy nie było. Chcę ten samochód doprowadzić do stanu seryjnego, a następnie można bawić się w dodatki i upiększanie.
Czasami mam wrażenie czytając pewne wypowiedzi, że niektóre osoby "boją się", że któreś z aut forumowiczów będzie "lepsze" od ich...
Po za tym... To moja taczka pieniędzy, nie Twoja, więc dlaczego tak się o nią martwisz i ciągle są wytykane kwestie pieniędzy.
Nie podoba się... Nie trzeba tutaj zaglądać i robić na złość bo nie o to tu chodzi.
- MalinQ
Kamil35, dokładnie.. Autko dobrze służyło kilka lat mojej siostrze. Teraz ja je przejęłam. Fakt, o wygląd przestała dbać gdy TIR przerysował Padło na parkingu, jednakże powtórzę to kolejny raz mechanicznie samochód jest sprawny w 100% (no dobra w 99% bo prawdopodobnie ta nieszczęsna chłodnica do wymiany) Jednak jeździ odpukać bezawaryjnie.
Pozbędziemy się rudej, troszkę poprawimy wizualnie i będzie malina
Pracę przy nim być może zacznę od przyszłego tygodnia, bo na razie służy mi jako transportowiec na praktyki
Dzięki wszystkim, którzy wierzą w nasze siły
Pozbędziemy się rudej, troszkę poprawimy wizualnie i będzie malina
Pracę przy nim być może zacznę od przyszłego tygodnia, bo na razie służy mi jako transportowiec na praktyki
Dzięki wszystkim, którzy wierzą w nasze siły
MalinQ temat jest bardziej oblegany niż figura Dżizusa ze Świebodzina
Ale o to własnie chodzi żeby był ruch w temacie.
Pamiętaj nie ważne czy będą mówić dobrze czy zle, grunt żeby wogóle mówili
Ale o to własnie chodzi żeby był ruch w temacie.
Pamiętaj nie ważne czy będą mówić dobrze czy zle, grunt żeby wogóle mówili
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
- Małopiszący
nie sztuka kochać swoje BMW za to że jest piękne
to prawie jak z dzieckiem !!! kochamy je bezgranicznie za to, że jest nasze choć czasem sprawia nam problemy.
Młoda kocha swoje auto za to że jest, ONO ma duszę, teraz musi je dopieścić, a ja chętnie zobaczę spadające szczęki tych, którzy martwią się o nie swoją kieszeń )
to prawie jak z dzieckiem !!! kochamy je bezgranicznie za to, że jest nasze choć czasem sprawia nam problemy.
Młoda kocha swoje auto za to że jest, ONO ma duszę, teraz musi je dopieścić, a ja chętnie zobaczę spadające szczęki tych, którzy martwią się o nie swoją kieszeń )
Niepokorna