Nom Macałem Wczoraj Szwarne to Wspólna rozkmina gdzie upchać te rury haha . Chętnych to coś czuje będzie dużo PINIU, Będziesz musiał jeszcze punkt poboru opłat w środku zamontować Albo Taksomierz
po ciezkich 2 dniach wymontowania i wmontowania (sciagniecie lapy silnika, odkrecenie przekladni i podniesieniu silnika )czesc baranka- kolektora wydechowego- wspawanie tulejki pod czojnik egr prace ida do przodu, niestety na ten sezon poskladam na starych czesciach (nowy zderzak i pas przedni klapa tyl i maska leza w stanie idealnym i czekaja na malowanie i zamontowanie) narazie z braku czasu -sezon trwa a jezdzic sie chce
uuu tak chcesz z tym ic jezdzić ?? policja może się czepiać wtedy...oby Ci potem wszystko pasowało w dowodzie z silnikiem itp. Sam jestem Ciekawe jak będzie chodzić i ile pokaże na hamowni
Aurel, z tym ic nie powinno byc problemu nie wystaje poza obrys auta wiec jest zgodnie z przepisami ale wypytam jeszcze, a w dowodzie 2,8 mam wbite wiec luzik, dzis gada odpalilem moze uda mi sie dzis wrzucic filmik
zakupilem mniejsze opaski bo te co mialem na przeplywce byly za wielkie i przerobilem wyjscie z kompresora mam nadzieje ze juz nie bedzie sciagalo przewodow ale narazie brak czasu nawet zeby podejsc to sprawdzic do auta i potestowac ale idzie pogoda i na dniach cos wymysle zeby to pokonczyc