Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dzięki za spotkanko ale muszę przyznać że miejscówką jest okropna od kiedy jest tam wszystko rozkopane. Rozmawiałem wczoraj z kierownikiem ochrony w Makro, i powiedział że jak nie będzie palenia gumy to możemy tam wpadać. Plus jest taki że jest o wiele lepszy dojazd i dość duży pusty parking. Jak widać teraz od strony piekła jest istne ,,Piekło"
- Ksawer
- Maniak forumowy
To i ja dziękuję za udanego spocika Pogoda dopisała i troszku nas dojechało
Co do miejscówki zostaje ta co jest.Był już czas na zastanowienie się i podawanie propozycji.Więc można było w tedy coś kombinować. Jeśli chodzi o stanie przy autach na parkingu to faktycznie szału nie ma ale zawsze można zejść ze skarpy nad samą wodę.Jest miejsce na grillowanie i jak ktoś lubi może powędkować.Jest klimatycznie. Co do makro to jest lipa.Były już tam spoty i też były narzekania że zbyt mało prywatności.Pełno samochodów i klientów makro.
Co do miejscówki zostaje ta co jest.Był już czas na zastanowienie się i podawanie propozycji.Więc można było w tedy coś kombinować. Jeśli chodzi o stanie przy autach na parkingu to faktycznie szału nie ma ale zawsze można zejść ze skarpy nad samą wodę.Jest miejsce na grillowanie i jak ktoś lubi może powędkować.Jest klimatycznie. Co do makro to jest lipa.Były już tam spoty i też były narzekania że zbyt mało prywatności.Pełno samochodów i klientów makro.
claudiaaa, skoro jestes z Sosnowca to zawsze sie mozna zgadac na kilka samochodow w Sc i razem jechac, prawda Seba ?
/viewtopic.php?p=191262#191262 moja buńka
mnie nie bylo caly weekend wiec nie mogle sie pojawic ale w srode powinienem sie pojawic
/viewtopic.php?p=191262#191262 moja buńka
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Mamon zostawcie biedną dziewczynę w spokoju kolejna biedaczka która zostanie wykorzystana w niecny sposób a później zostawiona na pastwę losu,z traumą na całe życie już wam się z nią marzy jazda na tylnym siedzeniu Sami napaleńcy.Mamon pisze:claudiaaa, skoro jestes z Sosnowca to zawsze sie mozna zgadac na kilka samochodow w Sc i razem jechac, prawda Seba ?