Ja pewnie też zawitam ale jako "gap" bo jako uczestnik to raczej się powstrzymam PINIU, nie będziesz sam,na pewno ktoś jeszcze będzie i przy okazji popatrzę jak tam twój śliczny potwór
Mystic888 pisze:Mnie musza wpuscic Nie wiem kiedy bede wkladal gwint, wiec narazie zgloszenia nie wysylam.
a to na GF nie jedziesz Kolego ?
co do zlotu to raz byłem na nim, calibra, vectra, golf to tam standard ale jak ktoś ma blisko to może się zawsze przejechać
Na GF pokoj mam zarezerwowany, ale autem nie moge wjechac.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
damianrotfl pisze:a ja mam takie pytanie, wysłałem zgłoszenie ale ze złym tytułem i większą ilością zdjęć - czy to w czymś przeszkadza bo nie dostałem odpowiedzi.
Czy wiadomości źle nazwane lecą do kosza i wysłać jeszcze raz ?
z góry dzięki za odp.
damianrotfl jeżeli wysłałeś zgłoszenie na podanego maila to podejżewam że dostaniesz odpowiedz Chłopaki powiem wam że przyjadą niezłe egzemplarze z tego co widziałem no i Piniu i Moloch zawita Krzyś a ty się nie ociągaj tak
Wysłałem zgłoszenie z linkiem z tego forum do mojej galerii i widocznie sie nie pofatygowali bo nie odpisali.
Damian widocznie uważają że uczastnicy zlotów sa dla nich a nie oni dla zlotowiczow do d... takie podejscie przez co tez widac ile osob od nas jedzie na manie a ile do nich
Obok jest bar/restauracja wiec najwyzej sobie tam zaparkuje
ja wysłałem po raz drugi i zero odzewu, na ASTW odrazu wzieli a tu lipa
chciałem mieć pretekst żeby przyjechać i pooglądać wasze furki bo na mani raczej nie będe, no nic może na zlocie BTS bedzie mi dane pooglądać furki ze śląska