[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Jako że przednie lampy mi parowały i zrobiły sie zacieki ,to wziołem się za czyszczenie uszczelki przełożyłem z moich starych lamp ,tamte były jak nowe ,
a przy okazji demontaż przysłon soczewek ,pomalowałem na czarno tylko stelaż soczewki
tak to wygląda
A to jest moje miejsce parkingowe na działce ,raz wjechałem w poprzek i sie powiesiłem (teśc mnie wyciągał)
a przy okazji demontaż przysłon soczewek ,pomalowałem na czarno tylko stelaż soczewki
tak to wygląda
A to jest moje miejsce parkingowe na działce ,raz wjechałem w poprzek i sie powiesiłem (teśc mnie wyciągał)
Kilka nowych zdjęc ,tym razem bagażnik
doprowadzenie do ładu Subwoofera ,jako że było wstyd otwierac bagażnik bo sub nie był oklejony niczym -czysta deska
Moja kochana Żonka zrobiła mi prezent dostałem wyrzynarkę z laserem ,więc zabrałem sie za wycinanie nowych deseczek wszystkich
kilka fotek ,robione kluczykiem
Przymiarka
Oklejone dzisiaj
Na swoim miejscu
Teraz to przynajmniej przyzwoicie wygląda
To by było na tyle
doprowadzenie do ładu Subwoofera ,jako że było wstyd otwierac bagażnik bo sub nie był oklejony niczym -czysta deska
Moja kochana Żonka zrobiła mi prezent dostałem wyrzynarkę z laserem ,więc zabrałem sie za wycinanie nowych deseczek wszystkich
kilka fotek ,robione kluczykiem
Przymiarka
Oklejone dzisiaj
Na swoim miejscu
Teraz to przynajmniej przyzwoicie wygląda
To by było na tyle