[E46] 330i Touring
[E46] 330i Touring
Siema!
Na forum jestem już jakiś czas, ale jakoś nigdy nie było okazji do założenia galerii Tak więc obecnie śmigam E46 330i w nadwoziu Touring, ale w moim posiadaniu były jeszcze dwie inne 3er poprzednich generacji tego modelu.
Przygodę z BMW zacząłem kultowym modelem E30 318i (swap na m20b25) w wersji przedliftingowej, tzw. wąskiej lampie Autko było moim oczkiem w głowie do pewnego pięknego dnia kiedy to zostało skradzione...
Chcąc nie chcąc przyszła kolej na nowszy model i do moich rąk trafiło e36 320i w nadwoziu coupe z roku '96. Egzemplarzem tym śmigałem blisko 3 lata. Autko wyposażyłem m.in. w kompletny kit zawieszenia AP -60/40 i felgi BBS RC. Tak to się prezentowało (na fotce z moim obecnym autem):
W końcu zachciało mi się czegoś nieco szybszego i postanowiłem pożegnać się z E36. Po 3 miesiącach poszukiwań trafiło mi się takie cudo jak w opisie tematu, czyli E46 touring 330i ze skrzynią SMG. Kilka fotek:
Przyszły zmiany i do auta trafiły felgi BBS CK '18:
Kolejnie wpadł komplet tarcz hamulcowych i klocków Zimmermann oraz springi Weitec -40/30:
No i na chwilę obecną autko wygląda tak:
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania,
Bartek.
Na forum jestem już jakiś czas, ale jakoś nigdy nie było okazji do założenia galerii Tak więc obecnie śmigam E46 330i w nadwoziu Touring, ale w moim posiadaniu były jeszcze dwie inne 3er poprzednich generacji tego modelu.
Przygodę z BMW zacząłem kultowym modelem E30 318i (swap na m20b25) w wersji przedliftingowej, tzw. wąskiej lampie Autko było moim oczkiem w głowie do pewnego pięknego dnia kiedy to zostało skradzione...
Chcąc nie chcąc przyszła kolej na nowszy model i do moich rąk trafiło e36 320i w nadwoziu coupe z roku '96. Egzemplarzem tym śmigałem blisko 3 lata. Autko wyposażyłem m.in. w kompletny kit zawieszenia AP -60/40 i felgi BBS RC. Tak to się prezentowało (na fotce z moim obecnym autem):
W końcu zachciało mi się czegoś nieco szybszego i postanowiłem pożegnać się z E36. Po 3 miesiącach poszukiwań trafiło mi się takie cudo jak w opisie tematu, czyli E46 touring 330i ze skrzynią SMG. Kilka fotek:
Przyszły zmiany i do auta trafiły felgi BBS CK '18:
Kolejnie wpadł komplet tarcz hamulcowych i klocków Zimmermann oraz springi Weitec -40/30:
No i na chwilę obecną autko wygląda tak:
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania,
Bartek.
Ostatnio zmieniony 2013-10-27, 20:52 przez kaczoro, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehe no nie makaczoro pisze:Tak, auto ze Szwajcarii i na dodatek sprowadzone przez handlarzy z Radomia... Prawie rok w moich rękach i 11tyś km zrobione bez najmniejszych problemów Tak więc nie ma co generalizowaćTomek pisze:Auto sprowadzane? Szwajcaria?
Ostatnio chłopakowi sprzedawałem m54b30 Też miał auto od handlarzy z Radomia 2 lata nim jeździ, wszystko ok - przebieg org - 230 000km i blok pękł Dziwne? Nigdy bym u nich nie kupił auta...
Auto konkret, fajnie siedzi i zapewne szybko jeździ Narazie to bym tylko nerkę zmienił.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Do auta ostatnio wpadło kilka poliuretanów
Potem była wycieczka na ustawienie geometrii:
W międzyczasie wizyta w ASO i zakup kilku brakujących elementów układanki...
Nowy znaczek już na aucie
Pod maską zagościła rozpóreczka od firmy Staffa:
Całokształt prezentuje się następująco: (jakieś tam pseudoartystyczne fotki )
Pozdrowionka,
Bartek.
Potem była wycieczka na ustawienie geometrii:
W międzyczasie wizyta w ASO i zakup kilku brakujących elementów układanki...
Nowy znaczek już na aucie
Pod maską zagościła rozpóreczka od firmy Staffa:
Całokształt prezentuje się następująco: (jakieś tam pseudoartystyczne fotki )
Pozdrowionka,
Bartek.