[E36] Coupe by GERMAN
-
- Zaawansowany forumowicz
Ostatnio przód poszedł -40 w dół i takie foto myślę że dość przyzwoicie to wygląda
Ostatnio zmieniony 2013-05-30, 21:29 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Dokładnie tak jak piszesz. Dodam tylko że autko coraz ładniejsze...Kaper pisze:w sam raz żeby nie wisieć na każdej muldzie a żeby ładnie wyglądało
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Napracowałeś się przy felgach i to widać. Gleba jak dla mnie wystarczająca i elegancka. Świetnie też wygląda ta dokładka ale.. sharpie bym jednak zrobił gęstsze( to musi być wg mnie jakaś historia, dzieło) , bardziej je wyeksponował ( ale w granicach smaku bo teraz to jest za skromne - przykład compiego Radmana jest godny naśladowania ) .
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dziś paczuszka a w niej nowiuśki znaczek na maskę stary idzie do muzeum małe a jak cieszy
Poza tym ostatnio borykałem sie z problemem zacinającej się szyby i uszkodzonymi ślizgami jakby ktoś miał podobny problem podpowiem że silniczek szyb z sedana pasuje do coupe ale tylko silniczek reszta nie jak co chętnie pomoge
silniczek po złożeniu przesmarowany śmiga jak marzenie 100% satysfakcji
Jeszcze rozruszać i przesmarować mechanizm bo strasznie ciężko mu było
Tu też troszkę nie zaszkodzi
Poza tym ostatnio borykałem sie z problemem zacinającej się szyby i uszkodzonymi ślizgami jakby ktoś miał podobny problem podpowiem że silniczek szyb z sedana pasuje do coupe ale tylko silniczek reszta nie jak co chętnie pomoge
silniczek po złożeniu przesmarowany śmiga jak marzenie 100% satysfakcji
Jeszcze rozruszać i przesmarować mechanizm bo strasznie ciężko mu było
Tu też troszkę nie zaszkodzi
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle