Krzys w e36 bo tam sa nadkola jak papier ktore mozna zagiąć kombinerkami... w e46 jest duzo gru sza blacha, twarda i trudna do wydlubania konserwacja, chyba mu sie nie chciało wyciągać tej ko serwacji i zrolowal razem z nią, dlatego tylkk mowje co widziałem
dosyc skomplikowana ta maszynka ja mam zrobiona z lewarka rolka regulowana pod katem na lozyskach i daje rade hmm jutro bd rolowac w e46 i w golfie 3 zobaczymy co wyjdzie szczerze mowiac to z 30aut juz zrolowalem i wypchalem nadkola ta maszynka i kazdy byl zadowolony i tez sporo znajomych mialo ja pozyczona i ogarneli temat bez problemu
ja teraz i tak nie znajdę czasu bo kumple porozbijali bryki i trochę roboty z nimi jest także jak co to mogę pożyczyć maszynkę za dobrą flaszkę albo gadajcie z kebabem
mam zamiar zalozyc na przód 8,5" et 13 i tyl 10" et 20 wiec bez zagiecia i naciagniecia nadkoli sie nieobejdzie...przyjda mi fele to musze przymierzyc...
ja fotek nie robie mam kilka jak umnie robilem popytaj ludzi co rolowali u mnie , a felgi to jedno a gleba to 2 jak bd miec duuuuuuuuuza glebe jak ja w swojej to bd musial na ostro rolowac bo przy skrecie bd ocierac pozdrawiam