W poniedzialek jade odswiezyc lakier na zderzakach bo jakies takie otarte sa
Fotki jeszcze przed przerejestrowaniem i z smiesznym "pdc" z przodu przy rejestracji..juz wywalone:)
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Gabrielo pisze:Chopy, czytać posty! Zderzak do odświeżenia poszedł
No chyba, że się mylę...
Postraszylem troche racja zderzak u lakiernika ale fakt sciaga sie go naprawde bardzo latwo i przyjemnie:) wiec nie jeden moglby go lyknac na szybko:) pod blokiem naszczescie nie stoi:) garaz i tylko garaz:)
Tomek pisze:Lepiej mi ucho do holowania odeślij... Bo jak nie to w niedziele widzę pełny bak i będę upalał do upadłego haha
Tomek moze uda mi sie byc w niedziele na zlocie bo bede u kuzyna w zorach to oddam ci go osobiscie a jak mi sie nie uda to napewno odesle ci go w poniedzialek..ok??
Tomek pisze:Lepiej mi ucho do holowania odeślij... Bo jak nie to w niedziele widzę pełny bak i będę upalał do upadłego haha
Tomek moze uda mi sie byc w niedziele na zlocie bo bede u kuzyna w zorach to oddam ci go osobiscie a jak mi sie nie uda to napewno odesle ci go w poniedzialek..ok??